Sada je: 13 srp 2026, 08:46.
Moderator/ica: Diami

tweety je napisao/la:Leđa nisam ni osjetila iako imam inače problema sa kičmom. Što je najbolje boljela me samo na početku trudnoće, a kasnije ništa. Zato me sada rastura. Trudovi su mi počeli sa bolovima u nogama i onda se proširili na trbuh, identično ko kod menstruacje.

foruma još nije bilo i kako god mi je blesavo zvučao njegov komentar ostala doma , jer nije imalo smisla dolaziti istom tom u rodilište. rodila sam tek nakon treće noći trudova i svi bolovi su bili isključivo u području križa i tek pred porod donji dio zdjelice. Nakon poroda kao rukom odnešeno.

To je trajalo nekih par minuta i odmah su poceli trudovi na par minuta. Porodila sam se u 1:30. 

maryca je napisao/la:bol u ledima je bila za neizdrzati!
poludjela sam, ne znam jesam li ista konkretnije osjetila u trbuhu, nesto slabo, ali leda...![]()
skoro citavu noc sam imala bolove preko citavih leda , a pred izlazak bebe, bol je presla nize, imala sam osjecaj da cu se raspasti, da mi bubrezi otpadaju itd. da mi trbuh nije bio onako velik, ne bi ni znala da radjam, samo sam mislila na tu bol . MM me stalno masirao, mogu reci da je bilo bolje, ali ne znam gdje u glavi ili bas u ledima!

Valjda bu sad ko podmazano 

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.