Sada je: 13 srp 2026, 08:46.

Mirovanje radi mjehura!???

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Mirovanje radi mjehura!???

PostPostao/la Anđela » 03 svi 2008, 12:28

Drage moje, jučer sam bila kod doktroa na pregledu. Prije nego što sam mu ja usplia reći kako me zna bolit stomak i stezati on je mene pitao dali me steže i dal imam problema jer mi je mjehur spuštan!
Nikad za to nisam čula!
Kaže da sam zatvorena te da je to sve uredu al da bi zbog mjehura mogla imati problema, da je to tako ostalo od prve trudnoće i da me od toga može jako stezati stomak.
Rekao mi je da moram mirovati i da nesmim ništa dizati teško...

Dal ima netko sl. iskustvo il dal ste čule već tako što?? Bojim se oće li mi to stvarat probleme...???
Započni dan sa osmijehom!
Anđela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Mirovanje radi mjehura!???

PostPostao/la Ina66 » 03 svi 2008, 12:48

osim ovoga što ti je ginekolog rekao - da ti je mjehur spušten i da moraš mirovati i ne dizati ništa teško - nisam ni ja našla ništa opširnije.

budući da si zatvorena, vjerojatno ne moraš stogo mirovati (što podrazumijeva ležanje), ali svakako se treba pridržavati ovoga drugoga - nemoj dizati ništa teško pa ni svoju curicu (makoliko ti to teško padalo)
isto tako, pazi da kod mokrenja uvijek isprazniš mjehur do kraja i ne bi bilo loše početi raditi Kegelove vježbe, ako već nisi :)
Kegelove vježbe
Ina66
kuhinjska fly lady

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.