Sada je: 13 srp 2026, 10:06.
Moderator/ica: Diami

..toliko sam htjela ovaj plus..

kaže da neće operirati osim ako mi se ne uklješti, a to mogu primjetiti na način da će mi minimalno 12 sati biti natečeno jako i neću je moći vratiti ''unutra'' (oni koji je imaju, znaju o čemu govorim). u tom slučaju odmah na hitnu i odmah operacija (bojim se i pri pomisli na taj strašan scenarij). Inače, kaže da mi sad neće stvarati velike probleme (valjda!), a u kasnijoj trudnoći će narasti i pomaknuti se (kao i sve valjda u trbuhu, zajedno s bebom). Mene je još uvijek strah jer je imam godinama, a tek nedavno sam saznala što je to (a na netu sam čitala da ako je imamo godinama, ako kad je otečena nas boli i osjećamo mučninu - moramo na operaciju a meni je tako zadnjih godinu dana). Ne znam zašto me prošli gin nije uputio odmah kirurgu jer sam ja prvo mislila da je to jajnik. On je to samo izignorirao. Kad sam vidila da od njega ništa, upitala sam svoju opće prakse koja me uputila kirurgu i savjetovala operaciju ali eto, zatrudnila sam prije toga. jel to bolje, loše, ne znam, samo molim boga da sve prođe u redu i da ne stvara gužvu mojoj bebi
E,da, rekao mi je i da izbjegavam fizičke napore. Jel bi mogla na temelju toga tražit bolovanje kod ginice? Ima netko iskustva? 

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.