Kao i vi sve i ja čekam prinovu! Doktor rekao da će biti dečko i još k tome stiže nam negdje oko Božića!
Naravno, imam bezbroj problema u trudnoći, neiskusna sam pa nekad i iz ničega napravim strku. Pošto sam u 27. tjednu, beba je već dosta velika a bome i živahna. Od kad se počela ritati, na niti jednom ultrazvuku doktor nije jasno mogao vidjeti bebu jer je dosta živahna. A meni trbuh neprestano skače- to bude pravi nogometaš, nadam se i ne razbijač.A uz sve moguće trudničke probleme ( ŽGARAVICA, strije, dobivanje kilaže, nespavanje po noći, zatvor...) muči me nešto puno više, a to je SKOLIOZA. Da, imam skoliozu vjerojatno od rođenja ( za one koje ne znaju, to je iskrivljenje kralježnice samo u jednu stranu, u mojem slučaju, u desnu). Uz to, imam i rizičnu trudnoću, pa moram puno mirovati, iako ja imam crve u guzici ( kako moj muž kaže ), pa ne ležim dovoljno, jer me kralježnica užasno boli. Naravno, na ovakvo iskrivljenje, dolazi mi još i teret trbuha koji je za 27. tjedana preogroman.
Prije nego što sam uopće i ostala trudna, otišla sam k fizijatru (reda radi ) i pitala između ostalog i za probleme u trudnoći. Rekao je da će me kralježnica užasno boljeti ( to stoji ) i neka ležim na ljievom boku pošto je iskrivljenje na desnoj strani. Ali sad zamislite, ležati pol dana i cijelu noć na samo jednoj strani - NEMOGUĆE!
Pa eto, drage mame, duboko se nadam da niti jedna od vas nema takav problem, ali ukoliko ima koja ili ako znate slučajno za nekoga, javite se!
Pozdrav!

tu i tamo me malo ukliješti, naročito pod desnom plećkom, ali to mm izmasira i nakratko je problem riješen.