Sada je: 13 srp 2026, 08:46.
Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Moderator/ica: Diami
Postao/la Plusic » 07 sij 2010, 15:38
Trazila sam po forumu ali nisam naisla na odgovor.
Sto se smije koristiti u trudnoci od preparata za vene?
Venotrex, hepangel,...?
to sam sve koristila nakon poroda, ali neznam jel smijem sad.
Izgleda da mi ista vena pocinje opet raditi probleme (ta se javila tek nakon poroda

)
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
-
Plusic
- Sveta krava
-
- Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta
Postao/la Plusic » 07 sij 2010, 16:09
mozda neki stari narodni lijek?
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
-
Plusic
- Sveta krava
-
- Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta
Postao/la Plusic » 07 sij 2010, 20:07
vjerujem da moze i za trudnice?
ne mogu jos odgonetnuti jel upaljena vena ili samo prolazni problem... vidjet cu kako ce biti do sutra...
kako doci do tvog recepta/pripravka?

-
Plusic
- Sveta krava
-
Postao/la MON » 07 sij 2010, 22:45
Plusic, ako misliš da je baš upaljena vena onda mislim da je dobro da odeš do dr-a.
-

MON
- Intelektualni snob
-
Postao/la Plusic » 07 sij 2010, 22:48
ako do ponedjeljka ne bude bolje idem, cak se razmisljam da odem i preventivno. to mogu kod dr opce prakse?
-
Plusic
- Sveta krava
-
Postao/la MON » 08 sij 2010, 00:26
Plusic je napisao/la:to mogu kod dr opce prakse?

možeš
-

MON
- Intelektualni snob
-
Postao/la Miki » 08 sij 2010, 09:19
ja sam u trudnoći od gina dobila Heparin gel za mazanje vena
"All you need is faith and trust... and a little bit of pixie dust!" --Peter Pan
-

Miki
- Samsungova kuharica
-
Postao/la Plusic » 08 sij 2010, 18:00
Miki bas sam jucer gledala upute na gelu (hepan gel ili heparin - neznam kako se zove, a neda mi se sad ici dizati i gledati

) nema zabrane za trudnice....
pokusat cu sa tim lagano preko vikenda a ako jos budem ista osjecala idem k doktoru

-
Plusic
- Sveta krava
-
Natrag na Trudnoća i porod
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.