Sada je: 13 srp 2026, 08:46.

trudnoca i poslovna putovanja

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

trudnoca i poslovna putovanja

PostPostao/la franka72 » 22 sij 2010, 16:12

Bok curke moje, evo mene opet k vama :kiss I am pregnant again :srca 9 tjedana,

Moje pitanje je sto mislite o putovanjima tijekom trudnoce? Moj posao je takav da stalno putujem sto je odlicno ako nisi trudan, na poslu sam zasad postedjena putovanja ali ocekuje nas "radno rano proljece i ljeto" i kako nas je malo kolegica ce mi konstantno imati jet leg :) i vidim da je vec jako ljuta, i sefica mi govori zasto ne odes na cuvanje kad ti je ionako ista lova (sto mislim da nije u pravu) i kao bolje da sam doma i citam nego tu trunem 8h pred racunalom (mozda je mislila a ne mozemo te poslati na teren) - eto kako dobru seficu imam ;) a ja ne zelim ici zbog toga na bolovanje, jer mi je trudnoca uredna (da kucnem u drvo) a i nije ni prosjek place zanemariv. Jeidno mi je zao sto kao tu sam a na mene ne mogu racunati na mene - imam totalni strah od aviona sad (da ne spominjem kako je to bajno ako je recimo prekooceanski let pa transfer itd.)

U prvoj trudnoci sam radila do 45 dana prije poroda i tako planiram i u ovoj ako bude sve ok.

I jos jedno pitanje, kako je moja prva trudnoca bila dosta davno, koji bi mi prosjek bio ako budem morala otici na komplikacije tijekom tih nedajBoze komplikacije a koliko prvih 6 mjeseci porodiljnog (placa mi je 6000 kn).

hvala vam svima i sorry ako je tema vec bila
franka72
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: trudnoca i poslovna putovanja

PostPostao/la Potica » 22 sij 2010, 17:41

Ovdje se pisalo o naknadi za komplikacije u trudnoći http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=89&t=32310 :mah
Potica
No. 1 baka

PostPostao/la silki » 22 sij 2010, 22:02

dobrodošla :buket
potica ti je već stavila link pa pitanja vezana za komplikacije/bolovanje/naknade i sl. možeš postaviti na pdf-u pravo i financije.

što se putovanja tiče našla sam zgodan članak na medicini.hr
Putovati tijekom trudnoće ili ne?

pridruži se jesenskim trudnicama viewtopic.php?f=35&t=55646

:mah
silki
ni kljun ni krila ni nogice

PostPostao/la franka72 » 25 sij 2010, 12:05

Hvala cure budem se pridruzila ljetnim trudnicama (termin kolovoz).

Uglavnom odlucila sam kako necu putovati niti autom, a niti avionom (ne znam objasniti ali jednostavno se bojim), nego cu odradjivati u uredu administrativni posao, a nekom drugom srecu donosim pa neka putuje a i dnevnice ;) ...
franka72
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.