Sada je: 13 srp 2026, 10:06.

Hrkanje u trudnoći -.-

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Hrkanje u trudnoći -.-

PostPostao/la morisela » 03 vel 2011, 14:34

:mah
I ja sam počela hrkati, ali me ne brine jer i mm hrče, pa se međusobno laktarimo :)
Nego, sad si me zabrinula jer sam stavila u google tvoj naslov da vidim što ima na tu temu i sve neke strahote ispadaju, tako da nisam niti otvarala te stranice.
Vito 26.09.2008
Egon 26.04.2011
morisela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mrcinela » 03 vel 2011, 15:50

ja sam isto hrkala i budila sama sebe, al sam stvarno dobila puno kila... a kako misliš guši te??? ja isto znam za neke grozote ali neću ti to pisati... spomeni liječniku ako te stvarno guši.
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MON » 03 vel 2011, 23:58

draga assepoester, dobro nam došla i čestitam na trudnoći!!! Stigneš se još pridružiti našim Proljetnicama, jer ako sam dobro izračunala (a možda i nisam :ajme ), termin ti je ožujku.

eh, a glede hrkanja...dakle, ja u ovoj trudnoći prestrašno hrčem. tak da samu sebe budim, a muža redovito :ajme

i isto mi je stalno začepljen nos. mislim da sam negdje pročitala da je to često u trudnoći (suha natečena sluznica), ali ne mogu sad naći. pomaže ispiranje fiziološkom. a za hrkanje bi možda mogao pomoći i flaster za nos:
http://www.filip-trade.hr/hrv/?cat=filiptrade&page=n09
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la MON » 04 vel 2011, 00:40

dakle, molim te da oprostiš jednoj smotanoj trudnici na lošoj matematici :ajme :oops:

fakat me sram, tim više što sam ja 25+5 tjedana i znam kad mi je termin...valjda. ni to više nisam sigurna :lol

no svakako nam se pridruži, a mi ćemo vibrati da beba pričeka i da se ne žuri previše :kiss

inače, u našoj sam kući ja ta koja dobrovoljno ostane spavati u dnevnom boravku. no muž me jučer lijepo zamolio da dođem u spavaću, jer da je tužan sam.
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la mrcinela » 04 vel 2011, 08:33

assepoester je napisao/la:. Plus... malo malo pa se, npr. kao danas ujutro probudim s krvlju iz nosa. Zbog toga sam išla i na hitnu, ali mi je pametni doktor u zaičevoj rekao da je to u trudnoći normalno, iako mi je krv doslovno šiktala pola sata bez prestanka. I eto tamo negdje od prosinca počelo je hrkanje. Strašno hrkanje. Nemam pojma... što bi to moglo biti i kako da si pomognem.

e vidiš to sam zaboravila, i meni je curila krv u nekoliko navrata i to dosta jako
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.