Sada je: 13 srp 2026, 10:06.

koliko beba nakon stimulacije

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

koliko beba nakon stimulacije

PostPostao/la Lamama » 24 vel 2011, 23:49

POzdrav curke, prebacujem se sa podforuma neplodnost jer je hB prije nekoliko dan test bio pozitivan nakon više od godinu i pol truda. da se predstavim kratko: imam 26 godina, curicu od 4 i sad drugo na putu nakon stimulacije klomifenom i menopurom. koliko vidim ovu temu nismo imali ali me zanima koliko vas je nakon stimulacije ovulacije ostvarilo viseplodnu trudnocu. ja sam na uzv imala 4 folikula i stalno razmisljam koliko ih se primilo, a na prvi trudnicki uzv cekam otkucaje srca. dakle, javite se sve koje ste zatrudnile nakon stimulacije, da prebrojimo bebice. lijep pozdrav
Lamama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: koliko beba nakon stimulacije

PostPostao/la Lamama » 26 vel 2011, 12:22

Nije valjda da nema niko ko je nakon stimulacije ostao trudan? :baba
Lamama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la pinky » 26 vel 2011, 14:34

ja! vidi potpis :luv :luv
dvije ICSI divote...
slika
pinky
rodila 6.5kg i metar djece

PostPostao/la pinky » 26 vel 2011, 14:35

Lamama je napisao/la:POzdrav curke, prebacujem se sa podforuma neplodnost jer je hB prije nekoliko dan test bio pozitivan nakon više od godinu i pol truda. da se predstavim kratko: imam 26 godina, curicu od 4 i sad drugo na putu nakon stimulacije klomifenom i menopurom. koliko vidim ovu temu nismo imali ali me zanima koliko vas je nakon stimulacije ovulacije ostvarilo viseplodnu trudnocu. ja sam na uzv imala 4 folikula i stalno razmisljam koliko ih se primilo, a na prvi trudnicki uzv cekam otkucaje srca. dakle, javite se sve koje ste zatrudnile nakon stimulacije, da prebrojimo bebice. lijep pozdrav

na koju vrstu postupka si išla? aih ili ivf?
kolika ti je bila beta 14. dan nakon postupka ( 14. dan nakon transfera ili nakon inseminacije)?
dvije ICSI divote...
slika
pinky

PostPostao/la Lamama » 26 vel 2011, 14:49

Na srecu, ni na jedan. ZAtrudnila sam nakon treceg ciklusa klomifenom + menopur. Betu sam isla vaditi ali u Klinickom centru u Sarajevu trenutno nemaju reagenasa za polne hormone :angry tako da sam ostala bez tog nalaza. M mi kasni vec sest dana, a inace je redovna u dan plus kucni test pozitivan... Posto sam imala 4 folikula od 21-23 mm, pitam se koliko ih je oplođeno i zakaceno... ne mogu da cekam 10 dana da srce pocne kucati :)
Lamama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la pinky » 26 vel 2011, 16:03

a može biti jedan, može biti više.
beta je relativno pouzdana kad je riječ o određivanju višeplodne trudnoće, iako ima slučajeva duplića sa nižom betom ili samo jednog bebaća sa visokom betom.

ja sam trudna sa duplićima, iz 8. postupka, beta mi je bila 12. dan nakon transfera 859, što je stvarno ogromno za taj dan, a kako su mi vratili 2 mrve, pretpostavljala sam da su se obje uhvatile, ko što jesu. :luv :luv

nema ti druge već da čekaš. preporučam uzv tek u 7. tt jer prije ne možeš čuti srčanu reakciju (ponekad i da, ali uglavnom ne) pa da izbjegneš duplo čačkanje koje je nepotrebno
dvije ICSI divote...
slika
pinky

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.