Sada je: 13 srp 2026, 10:06.

Reproduktivno zdravlje žena u Hrvatskoj

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Reproduktivno zdravlje žena u Hrvatskoj

PostPostao/la plivamuljubavi » 22 ožu 2011, 05:33

Reproduktivno zdravlje žena u Hrvatskoj i seksulana edukacija

Drage Mame evo Vam prosljeđujem jednu anketu za koju sam zamoljena da je proširim (nevoljko to radim ali je u dobre svrhe).
Anketa je potencijalno korisna radi se o :"Reproduktivnom zdravlju žena u Hrvatskoj i seksualnoj edukaciji".
Potrebna je za neka istraživanja/projekte/diplomske radove.
Naravno osjećajte se slobodne za proširiti je dalje :dada
Imajte na umu da bi rezultati ovakvih istraživanja mogli pomoći i vama i možda u buduće vašim bebama, jer svi smo svjesni loše situacije u HR po pitanju bilo reproduktivnog zdravlja bilo seksualne edukacije. :dunno :dunno

Pozdrav i hvala !

LINK NA ANKETU

P.S: Nadam se da je ovo dozvoljeno s pravilima foruma, ako nije neka moderator slobodno izbriše temu, ali bez bana :( plizzz ipak se radi o nečijem diplomskom radu/projektu (znači nije nikakva firma koja se bavi anketiranjem).
plivamuljubavi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Reproduktivno zdravlje žena u Hrvatskoj

PostPostao/la dunja » 22 ožu 2011, 15:38

Bilo bi u redu da si prvo pitala osoblje foruma za dozvolu da postaviš anketu na forum - nekakav red i pristojnost ipak trebaju postojati.

Što se nas kao foruma tiče, nećemo ti obrisati ovu anketu - ako koja od naših forumašica želi sudjelovati -to radi na svoju želju i odgovornost.
dunja
most

Re: Reproduktivno zdravlje žena u Hrvatskoj

PostPostao/la plivamuljubavi » 22 ožu 2011, 22:56

dunja je napisao/la:Bilo bi u redu da si prvo pitala osoblje foruma za dozvolu da postaviš anketu na forum - nekakav red i pristojnost ipak trebaju postojati.

Što se nas kao foruma tiče, nećemo ti obrisati ovu anketu - ako koja od naših forumašica želi sudjelovati -to radi na svoju želju i odgovornost.

Uistinu duboka isprika, nisam znala kome bih se obratila za takvo nešto. Zato sam i napisala da se nadam da je dopušteno (znam da recimo nije dopušteno reklamirnjanje ili oglašavanje). :dunno :dunno
Odavno znam za ovaj forum i često ga čitam ali do sada nisam imala potrebu nešto napisati. Što se tiče tko anketu radi mislim da je riječ o studenticama medicinskog fakulteta i studenticama farmacije, a u sklopu je nekog istraživanja/projekta.
Naime, za motivaciju u popunjavanju koriste brojke o broju prekida trudnoća u godinu dana (mislim da je bilo riječ o 2008. g.) i ta brojka je bila oko 10 000 na nekih 40 000 tisuća novo rođenih što je jaaaaakoooo puno.

Inače anketa je kako sam ja vidjela anonimna i na sva mjesta gdje vas se pita nešto što bi moglo umanjiti vašu anonimnost vas se upozori na tome pitanju (tipa pita vas "od kuda ste"-traži se samo grad, pa ako smatrate da ste iz maloga mjesta možete ostaviti prazno).

Baš mi je drago vidjeti da ste tako brižne o vašim korisnicama. Svaka pohvala za rad moderatora i administratora foruma, kapa dolje. :joy
Mame sve za jednu jedna za sve :luv :luv :luv
plivamuljubavi
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.