Sada je: 13 srp 2026, 10:06.
Moderator/ica: Diami

stalno sam u sebi razmišljala u trudnoći kako nema šanse da ovo drugo dijete volim ko i (tad jedinog) svog sina, trudnoća je proletila začas jer sam imala pored sebe malca od godinu dana i sve do samog završetka poroda nisam uopće imala nekih dubokih i svjesnih emocija za drugo dijete... e tad se desilo ono nešto najljepše i najdublje što jedna majka može osjetiti, u trenutku kad je zaplakao i kad sam ga dobila k sebi na prsa, preplavio me je osjećaj nemile sreće i ljubavi i koliko god sam u samoj trudnoći bila indiferentna, toliko je za mene bio još jači taj neopisivi trenutak... rasplakala sam se ko kišna godina

to je još rano da bi postala svjesna te činjenice, osim ako nije duugo čekala bebu...

ich je napisao/la:boysmama, danna je trudna 32 tjedna, nešto si krivo vidjela![]()
koliko si ti trudna?ich je napisao/la:u biti većina mama kaže da taj osjećaj i dođe tek nakon poroda, da se to jednostavno ne može opisati riječima i da će to svaka od nas sama osjetiti kada beba dođe na svijet
ali budeš kod prvog djeteta osjetila intenzivne emocije i prije, vidjet ćeš...boysmama je napisao/la:ich je napisao/la:boysmama, danna je trudna 32 tjedna, nešto si krivo vidjela![]()
ich, nisam mislila na dannu, nego na tebekoliko si ti trudna?
ich je napisao/la:u biti većina mama kaže da taj osjećaj i dođe tek nakon poroda, da se to jednostavno ne može opisati riječima i da će to svaka od nas sama osjetiti kada beba dođe na svijet
ali budeš kod prvog djeteta osjetila intenzivne emocije i prije, vidjet ćeš...

Svaku večer do poroda sam joj čitala priče za laku noć
A sada nisam ništa bolja
Sad je još jače nego ikada 

Nije svaka trudnoca ista,kao sto si i sama iskusila..neka te napati tako strasno(skupa s porodom) da ti prisjedne zelja za djetetom.
Strasno me napatila prve dvije godine-ni jednu noc nije spavala.Ovdje na forumu sam nosila podnick "hodam kao zombi" i upravo tako sam se i osjecala.Unatoc kronicnom umoru i prebrijanim zifcima..mislim da ni za sto na svijetu nebih to podnjela,da nije bilo upravo te..majcinske ljubavi..

Eh, taj dio mi je ono nešto što ne mogu objasniti a niti približno nisam zamišljala da je tako prije nego sam rodila. 

Kad sam rodila i kad su mi ju dali nisam ništa osjećala osim olakšanja da je gotovo i htjela sam da ju uzmu i odnesu. Nisam ju voljela
E to je strašan osjećaj. Ne da sam bila indiferentna, nego mi je smetala, nisam ju htjela ni gledati, dojila sam ju preko volje
Tek nakon par tjedana u meni su se počeli buditi osjećaji ljubavi, obožavanja, krivnje jer toliko kasnim.
Šta da kažem, danas ju svi obožavamo, ona je moje malo biće koje me spasilo, ali još se osjećam loše zbog početka, pa ju onda gušim ljubavlju sad kao da ću joj to nadoknaditi.

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.