Divna je Nella

Sada je: 18 tra 2026, 17:52.
Moderator/ica: Diami

Čestitam mami, tati i sekama.

A Nella je mishica mala njuska i zavlaci se u mene..mice i mjauce ali neplace i nevristi..spava cijeli dan danas tako da ce nam noc bit vesela.Kao i nocas..gleda..slusa..mazi se..cica..sve..sve samo nece pavati..tek je jutros u pol 7 zaspala..
Sto se poroda tice..ja nemogu da vjerujem da sam ovako "jeftino" prosla..Trudovi jacine mensbolova u trajanju od minute.Svaki se dao prodisati i presetati.Galantno.Poceli su na 5 min i kroz pola sata presli na 3min.Bez trke i panike smo stigli u bolnicu..smijali se citavim putem.MM ugledao kravu na pasnjaku i stane na pol auto puta uz cestu,da bi meni pokazao "Milku"..a ma briga me za Milkom vozi! Mislim smjesni su ti trudovi..nisam mogla da vjerujem kad smo dosli tamo nakon 45 min voznje,u bolnici sam setala po sobi jos 15 min sa ctg-om i onda mi se odjednom steshkilo i htjela sam da legnem..Cim me je pogledala veli otvorena si skroz, kad osjetis potrebu stisni.
Ma nije ni zavrsila recenicu ja osjetim moje tijelo kako se samo grci i napinje..Lezala sam na desnom boku..Babica mi je probusila vodenjak i stavila bebi elektrodu na glavu..Osjetila sam olaksanje kad je voda pocela da curka..Sljedeci trud sam stiskala nevjerojatno duuuugo..bas onako dugi stisak..peche za umrt!Beba izlijece u valu vode..cula sam pljusak s obje strane kreveta..MM mi je bio velika podrska,vodio me od pocetka do kraja..al da ce ovako brzo bit gotovo niko nije mogao ni zamislit.
Tata reze pupcanu vrpcu,beba vristi,radjam posteljicu,jedan sav..Beba na grudi,mami pelena..cista posteljina..Gotovo!Tusiranje nakon dva sata,vaganje bebe,vitamin K injekcija..i NIRVANA.
Ja bi doma..ajmo pravit cetvrto![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.