Postao/la jami » 03 lis 2006, 22:26
e tu brosuru sam si ja save-ala, nadam se da je jos kod mene, ali sta nije u njoj tablica iz one knjizice koju se dobije u rodilistu? ova koja je bila kod nas je ipak bila nesto izmijenjena, cak bi bilo super kad bi ju vi cure koje puno pratite tu dohranu malo upotpunile s namirnicama koje se nigdje ne spominju, a prava ih je steta ne uvrstiti u bebinu prehranu
editiram da ne idem s novim postom
ne znam kaj da radim pa me zanima vase misljenje..lota je pocela s prvim obrokom kad je napunila 6 mjeseci, mislim da je i prije toga ona bila zrela za dohranu jer je pokazivala ocite znakove gladi, uglavnom, ubrzo se pokazalo da je prava papalica i jedva sam izdurala mjesec dana i uvela odmah drugi obrok jer je opet pokazivala da je gladna (puno nacicavanja, a nakon toga opet cendrava, plakanje kad nas vidi da jedemo, otvaranje usta kao da jede...) , nakon sto sam joj uvela i veceru vidno je postala zadovoljnija i sad eto opet ista prica, preksutra ce napuniti 8 mjeseci, do rucka je jos uvijek samo na ciki, ali je vidno nezadovoljna i mislim da bi joj jako dobro sjeo i taj 3. obrok, a s druge strane mi se sve to cini mozda ipak malo prebrzim, ona se od rodenja muci s probavom, puno prducka i to ju smeta i bojim se da joj to ipak nije malo previse i prebrzo, mrvica je da ju nemate kaj vidjeti, a moze pojesti bas jako puno