...ako mi tko može pomoći savjetom!!!
Maleni ima 7 mjeseci, isključivo dojim, od navršenih 6 mjeseci počeli smo s dohranom, sada ima jedan voćni prijepodne i jedan povrtni posljepodne, ostalo doji na zahtjev.
Dugo nisam izdajala jer nije bilo potrebe, ali sutra ga trebam ostaviti od 8 do 16 h kod bake na čuvanju, pa bih voljela izdojiti jednu bočicu mlijeka da mu baka da dok mene nema.
Ali ne ide!!! Nikako ne ide!!! Od ujutro u 10 h do sada (17 h) uspjela sam izdojiti jedva 30-tak ml.
Probala Aventovom izdajalicom, probala ručno, probala dok on doji na jednoj cici, probala dok on spava, probala ugrijati cice toplom vodom,probala ručno izdajati tako da sam se sasvim nagnula nad posudicu, probala njemu davati samo lijevu a desnu čuvati da se napuni pa onda izdojiti (ali me "zeznuo", taman kad mi je desna bila puna, počeo je jako plakati pa sam mu dala da se smiri i sve je pojeo).Pijem ekstra puno tekućine, odmaram,jedino me sada dosta cice bole od ručnog izdajanja. Po oksitocin ne mogu jer vani pljušti a ja sama i bez prijevoza.
Što još mogu učiniti? Trebam brzo neki savjet.
Ako mu dam cicu u 8 ujutro i u 16 h, je li mu dovoljno između toga oko 120 ml? Uz voćnu kašicu ujutro i malo povrća popodne?
Hvala...