eli - ma naaaaravno, prva dva mjeseca se sigurno ne mislim odvojit od bebice, ali od Marte se nisam mogla 6 mjeseci odvojit jer gospodjica nije htjela flasicu, tek kad smo poceli s dohranom sam se mogla maaaalo odljepit - ono na sat vremena, wau....
i za spavanje na cici, a znaaaaaaaam sve to, znala sam i s Marom pa sam opet ukakala stvar....ali gle ovo: beba place, probas ju utjesit nosanjem, tapsanjem, ne ide - stavis bebu na cicu, ooodmah se umiri, malo cicka, pocne drijemat, ti vadis cicu - uaaaaaaaaauuuuuu, dobro, dobro, vratis cicu, povuce pet gutljaja, umiri se, zadrijema, ti vadis cicu sad malo kasnije kad mislis da je zaspala, ali uaaaaaaaaaaaaaa.....e pa tak ti je meni bilo. Po sat dva takvog nacicavanja. I kak onda ne bum ovaj put dudu varalicu i u rodiliste ponijela?!?!Ma ne bum, ali najradije bih jer nakon mjesec dana beba vise neceeeee dudicu, ne, neeee.....
ivana - ovo kaj pises mi je
Tak je tocno meni bilo - cice tvrde ko kamen (preeekrasne btw

u zivotu ljepse sise niste vidli dam se kladit

), crvene, Marta nekaj odmljacka, ali nema jadna kaj i ja ostanem sama s tim kamenjem.
I onda su sestre navalile na mene i cijedile mi kap po kap van iz cica....i onda je pocelo nadolaziti u mlazovima tek nakon kaj su me jedan dan i jednu noc cijedile....u biti, mozda je tek onda nadoslo kako treba, a ne da su one to proradile...
Isuseeee sad me jos vise strah!
Kaaaak cu ja znat jel mi to doslo mlijeko i zastopalo se unutra kak su mi sestre rekle u bolnici ili je ovo kaj ti pises i mogu si pomoci kupusom?!?!
Ja sam isto jednom koristila kupus, spasio me, negdje s Martinih 4 mjeseca...tak da bih ga ja bez problema furala u rodiliste, ali kako cu znat sto je razlog tvrdih, vrelih, crvenih cica?!?!
Evo, i kak da onda budem mirna? Pa saaaaaad mi se gace tresu vec, a kak bu tek kad rodim....