Bila je kod nje sos (web)mama

sa isprintanim tekstovima iz rode i puno optimizma. Uglavnom. Njena mama nije dojila, pa su jos isle kod pedijatra koji im je rekao da je beba dobila 400 grama jer je, ma mislim ne smiju se lijecnici vrijeđati, kreten totalni (nemojte me banat

), rekao da mora racunati dobivanje kilaze od porodjajne tezine, a ako racunas otpusnu tezinu dijete je dobilo 700 grama!!!! Sto je bas super! Narocito s obzirom na to da ima zbilja velike bradavice i fakat su bili u krivom polozaju, jer se ona bojala da ce udaviti dijete ako gurne dublje

Uglavnom, dijete cica ko veliki. A njena mama se splasila da to nije dovoljno, da je dijete veliko, da ona nema dosta mlijeka, a ima super, ako ne doji dva sata cice su joj prepune, pa se mora izdajati i stalno je ponavljala onaj zacarani krug koji vodi do prestanka dojenja, jer kad bi mali konacno dosao na cicu, ili je mlijeko bilo vec izdojeno ili je bio sit, pa se samo tjesio cicom ili mu je sluzila za uspavljivanje. Jedino sto se vidi da je zbunjen bocica/cica, pa ne otvara dovoljno usta, ali i to smo rijesili tako da mu ne gura bradavicu, nego ga samo skaklja po gornjoj usnici dok on ne otvori dovoljno usta da udje i aureola... i drugo je sto je naucen da na cici spava, pa sam joj rekla da mu to ne dopusta, nego cim vidi da dremka, odmah izvadi cicu. Ako je gladan probudit ce se i traziti jos, ako nije spavat ce dalje.
Cinjenica je da ima jaki refleks sisanja, ko i moja Karla kako je imala misica mala

ali kako ona ima slabi let down (kupila sam joj spray) onda bi on stalno bio na cici, Ja sam imala puno bolji, pa se moja Karla znala udaviti u mlijeku, tako da mi je ovo bila nepoznata situacija.
Ciklusi cicanja su bili ovakvi:
7,10 do 7,30 pa 7,50 opet na istu cicu. Malo smo izbacili mijenjanje, nego smo isli na to da jednu ispraznimo skroz i tu nam je sprejček puno pomogao.
Uglavnom, nakon toga su se pauze povecavale do ponoci kad je zaspao i spavao do 3. Dojenje sa pauzama i dremkanjima do 5 i spavanje sat vremena. U osam smo u miru popile dugu kavu i u devet ujutro opet.
Mislim da je to cisto prihvatljiv ritam, kaj vi velite?