MamamaleP, je, vecernja nervoza je normalna pojava, i normalno je da prema kraju dana ima manje mlijeka, ali ono je jace, masnije, i kaloricnije kako bi s vremenom beba mogla prespavati noc, ili veci dio noci.
znam sto znaci biti sama cijele dane s bebom i starijim djetetom, moj je bio malo stariji ali bilo mi je slicno. ja sam u toj fazi napravila takvu rutinu da sam maloga stavila na cicu i sve obavljala s njim na cici, starijega otusirala, dala mu veceru, sve sve, a onda bismo legli u krevet, mali na cici a veliki s knjigom, i citali, citali, citali i pricali, i onda svi zajedno zaspali
kad bi bio mm doma, i lijepo vrijeme, onda bismo nekako nastimali da prije one gadne nervoze odemo u setnju, pa bi malac nekad i zaspao u marami, i onda bi bilo malo lakse, ako ne bi bio nervozan od nespavanja...
svasta sam tad naucila, i penjanje na tobogan s bebom na cici, i vezanje tenisica, i guranje starijeg na biciklu, s tim da tada jos nisam znala dojiti u marami, pa je sve bilo jednom rukom jooooooooj kad se sjetim.
ali proslo je.
pokusaj naci neki nacin da sto bezbolnije prodje i tebi. spava li malena popodne? mozete li mozda svi zajedno odspavati? mozete li ovako uvecer svi zajedno leci? mozes li malo zanemariti kucanske poslove ili nekako presloziti kriterije i prioritete? jer nece to dugo jos...