Sada je: 01 svi 2026, 10:18.

prijavljujem neugodnost

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

Re: prijavljujem neugodnost

PostPostao/la doly » 29 vel 2008, 11:42

Nadja je napisao/la:Doly, što je najgore, to i nije bila naša pedijatrica. Naša je suvo zlato :3srca

ajde uzgred, daj mi recept-kako ste prekinuli sa 22 mjeseca???? ja planiram, ali ne ide mi nikako.. vrhunac mi je ako uspijem da ne siki tokom dana... a sinoc me smorila, naime- nocas je dva puta po pola sata sikila, pardon- spavala na sisi(razumijes ti sta ja pricam).
doly
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Nađa » 29 vel 2008, 11:50

ajde uzgred, daj mi recept-kako ste prekinuli sa 22 mjeseca???? ja planiram, ali ne ide mi nikako.. vrhunac mi je ako uspijem da ne siki tokom dana... a sinoc me smorila, naime- nocas je dva puta po pola sata sikila, pardon- spavala na sisi(razumijes ti sta ja pricam

Razumijem te odlično :mrgreen: ali ti ne mogu pomoći jer su oboje, znam da zvuči kao SF, prestali sami :dunno. Istina, prije definitivnog prestanka bili su nekih mjesec dana samo na jednom podoju prije spavanja. Tu sam im malo "pomogla" jer sam počela da radim, nije me bilo osam sati pa smo izbacili ta prijepodnevna dojenja a poslije podne sam sam nastojala da ih zabavim nekim drugim stvarima koje bi im odvukle pažnju od cice.
Nađa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la doly » 29 vel 2008, 12:04

Nadja je napisao/la:
ajde uzgred, daj mi recept-kako ste prekinuli sa 22 mjeseca???? ja planiram, ali ne ide mi nikako.. vrhunac mi je ako uspijem da ne siki tokom dana... a sinoc me smorila, naime- nocas je dva puta po pola sata sikila, pardon- spavala na sisi(razumijes ti sta ja pricam

Razumijem te odlično :mrgreen: ali ti ne mogu pomoći jer su oboje, znam da zvuči kao SF, prestali sami :dunno. Istina, prije definitivnog prestanka bili su nekih mjesec dana samo na jednom podoju prije spavanja. Tu sam im malo "pomogla" jer sam počela da radim, nije me bilo osam sati pa smo izbacili ta prijepodnevna dojenja a poslije podne sam sam nastojala da ih zabavim nekim drugim stvarima koje bi im odvukle pažnju od cice.

Blago tebi..ja radim odavno, ali dzaba-mene kada nema ona ne trazi ali zato cim me vidi-vauuuuuuuuuu...
doly
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re:

PostPostao/la Krumpirić » 16 ožu 2008, 20:47

Henrietta je napisao/la::baba :blabla Da, da baš je izopačeno, nemoralno, bolesno....... dojiti i tako mučiti dijete nakon navršenih 6 mjeseci. :svadja Nevjrovatno kakvi pacijenti hodaju u bijelim i plavim kutama po bolnicama i ordinacijama. Karlo bi sisao još i danas (sisao je do skoro 2 godine) da nije bilo mog posla.....

Meni se čini da žene puno više i negativnije komentiraju "produljeno dojenje" nego muškarci? Kako se vama čini? Nikad neću zaboraviti kako je sestra natakala u Karla bočicu s dohranom u rodilištu a on poslije povraćao... :cry: - umukla je kad sam je cinkala pedijatru :mrgreen: i kasnije kad me je vidjela na trgu kako ga JOŠ dojim samo je :shock:
Nisam bila omiljena rodilja među sestrama, a ako budem imala još djece bit ću još "gora" a i ne napušta me ideja da pokrenem revoluciju za prava djece, rodilja, roditelja.... od začeća pa nadalje uključujući školstvo...

...oprostite na ovome ali povampirim od ovakvih događaja :protest

Držite se :mah

draga, tako nešto već postoji, samo se javi:
http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=1&Tekst2ID=221
:3srca :mah
Krumpirić
Cobra 11

Prethodna

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.