Sada je: 01 svi 2026, 10:18.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Zvijezdica

Nina334 je napisao/la:mi smo to obavljali ležeći, a mužić bi preuzeo podrigivanje!

eli je napisao/la:obavezno ležeći,
...
od podrigivanja sam odustala kad je imala 20 dana jer sam skužila da je svako dizanje za podrigivanje bilo početak razbuđivanja koje je znalo završiti šetanjem uz pjevušenje sljedećih sat vremena. zanimljivo da joj brzinsko mijenjanje pelena nije smetalo, bez obzira obavila to prije ili poslije podoja.

frida je napisao/la:isto ležećki, ali sam i ja znala zaspati. Zato sam sa jedne strane kreveta stavila kinderbet kao stranicu, pa više nisam imala problema da li će zveknuti sa kreveta ili ne ako zaspim.

frida je napisao/la:isto ležećki, ali sam i ja znala zaspati. Zato sam sa jedne strane kreveta stavila kinderbet kao stranicu, pa više nisam imala problema da li će zveknuti sa kreveta ili ne ako zaspim.

mamaivana je napisao/la:frida je napisao/la:isto ležećki, ali sam i ja znala zaspati. Zato sam sa jedne strane kreveta stavila kinderbet kao stranicu, pa više nisam imala problema da li će zveknuti sa kreveta ili ne ako zaspim.
Evo ovako samo ja zaspem uglavnom!
ali samo ztao jer se kinder bet odmaknuo. No nastavila bi spavat...Mrđi je napisao/la:mamaivana je napisao/la:frida je napisao/la:isto ležećki, ali sam i ja znala zaspati. Zato sam sa jedne strane kreveta stavila kinderbet kao stranicu, pa više nisam imala problema da li će zveknuti sa kreveta ili ne ako zaspim.
Evo ovako samo ja zaspem uglavnom!
potpisujem i kazem da je meni dva puta pala s krevetaali samo ztao jer se kinder bet odmaknuo. No nastavila bi spavat...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.