Postao/la korenek » 02 lip 2003, 09:05
Mi se i dalje trudimo...Papalica je malo živčan kada mu držim glavu, u biti otima se!Što se tiče da li Avent ili Nuk, o tome stvarno ne znam, mislim da je svaka lošija od
adavice,ali na Aventovoj mora stvarno jako zinuti. Ja sam bočicu uvela, jer me je tako savjetovao ginekolog. Mastitis je bio obostrani uzrokovan bakterijama koje su ušle kroz ragade, a bebač je svakim sisanjem povukao dosta krvi koju je poslije bljuckao.To se onda meni činilo zbilja strašno.<
>Čini mi se da ovdje ipak nije problem nastao zbog dude, jer on od početka tako sisa.Još u bolnici sam ja imala ragade.<
>A nastale su tako što ja Erika, koliko god sam se trudila, nisam znala ispravno postaviti na cike.A svaka sestra u bolnici imala je svoju teoriju.Problem prvih dana je bilo i rez od carskog, a ja sama u sobi. Sestre su većinom dolazile samo kad bi on plakao,a on je "zamijenio" dan i noć, tako da bi došle po noći i jednom ga namjestile i otišle.Zbog tog nepravilnog sisanja budio se svakih pola sata urlajući od gladi.Ja bi ga stavila na ciku i tako cijelu noć.A preko dana bi ga nahranili Humanom,tako da je bio više manje sit, pa je na ciki spavao. Onda su mi rekli da je lijen,jer je velika beba(4060), da ga moram buditi,itd...Sve u svemu jedno jako grozno iskustvo. Sad sa se i izjadala.<
>Sad se samo nadam da će početi pravilno sisati,da počnemo i on i ja uživati u dojenju kako bi i trebalo biti!<
> <
>cjedilo?Zanimljivo. <i></i>