Postao/la Helena71 » 07 kol 2003, 07:50
Natasha, hvala ti sto se tako
zo javljas <
>Nije strike u pitanju. Evo ovaj vikend je bilo mlijeka dovoljno, s 2 cice presli smo na samo 1 po o
oku. A onda kroz tjedan mlijeka je sve manje i manje. Sinoc smo imale dojenje u 9, probala sam ju nahraniti u snu oko ponoci, ali nije htjela, a oko 1.15 kad sam isla spavati je ipak prihvatila ponudjeno (sve u snu). Jutros smo se obje probudile u 6.30, a cice poluprazne kao da je vece a ne jutro i kao da nisam spavala. A i pila sam sigurno dovoljno jer moram na WC prije svakog dojenja.<
>Znam i sama da bih se trebala prestati zivcirati, ali ako ni zbog ceg drugog zivciram se kad vidim da opet nestaje mlijeka Godisnji odmor bi mi do
o dosao da se malo opustim. Pitam se kako ce Lucija reagirati na promjenu okoline i kako ce to dojenje i hranjenje izgledati na moru kad se doma dojimo samo u mracnoj spavacoj sobi lezeci na krevetu. Premda, vec sam se uvjerila u ono sto si mi rekla za dojenje u javnosti – bebe se prilagode. I stvarno se mala prilagodila u nekoliko navrata pa sam ju uspjela dojiti na 2 kavice s curama s Pros-Sijecanj, dvaput u autu, jednom kod svoje bake a naspram tome samo 2 puta nije htjela jesti van kuce.<
>Fali mi da malo izadjem van, udahnem zraka, druzim se s prijateljima a kako su u Zg grozne vrucine, malo idemo vani Luca i ja. I onda stalno po kuci s ukucanima, stalno neka dogovaranja (zivimo u kuci roditelja mm-a na katu, a dolje su dakle svekar, sveki i mm-ova sestra) i pregovaranja i kompromisi Na more cemo vjerojatno tek 1.9. a stvarno mi treba da napunim baterije.<
>Mozda premalo jedem. Mislim, ne jedem malo ali mozda bi ipak trebala vise. Inace, nakon trudnoce mi je ostalo 7 kg viska, ali te kile ne mrdaju jela ja ili ne i ocigledno nicem ne sluze osim za ukras <
>Odoh sad opet spavati, a danas kuham pilecu juhicu da imam zalihu klope za cijeli dan i za sutra. Za Lucu bit ce neka vocka i premijera korabice (ako nece htjeti, samo ju ubacim u svoju juhicu ) i, naravno, cika ako se stogod mlijeka skupi.<
>Probat cu i zobenu kasu, a mozda mi stvarno i zeljeza fali pa cu drmnut i koji sokic.<
> <
> Lucija 17.01.2003.<i></i>