Postao/la tina30 » 28 stu 2003, 18:31
evo novosti od nas<
><
>i dalje neregularno jede, nekad obadvije cice, nekad mu je dosta jedna, nekad pola jedne...<
>dosla sam do zakljucka da odbija sisati kad je sit, kad je nervozan jer mu se spava, a smeta ga neka buka, kada hoce podrignuti ili kada ima problema s probavom. jedino je problem kako pogodi sto je od toga u kojem trenutku.<
><
><
>djecakovamama, nemrem vjerovat da se jos uvijek sjecas mojih peripetija s dojenjem od zadnji put... samo da te obavijestim, dojenje nije bilo bogzna kak uspjesno, ali sam ipak dojila sve do puna 4 mjeseca, a izdajala sam se i dobivao je barem za dorucak izdojeno mlijeko do punih 8 mjeseci. to je bio ogroman kriz, svaki puta dojiti, pa onda napraviti umjetno mlijeko, pa onda jos izdojiti sto je ostalo i skupljati dok nije dosta za jedan o
ok. ali, izgleda da se sve isplatilo, dijete je stvarno zdravo!!!<
>ovo je moj popravni ispit i izgleda da cu proci!!! uz veliku pomoc cura s foruma, sve vas volim <
><
>esperanza, tak sad i ja radim, kad je nervozan uvalim mu dudu, ako je fakat gladan onda ju izbaci van, a ako nije onda se primiri, pa dobije cicu kasnije. mislim da nema grceve, iako ovaj puta uopce ne pazim kaj jedem (s prvim sam pazila ko manijak)<
><
>Ledina mama - da sam barem prije znala ovo s refluksom - prvo dijete je imalo taj refluks problem i on se stalno PREZDERAVAO i plakao, pa onda bljuckao, a tko god bi dosao kod nas i cuo ga kako place rekao bi: "Pa on vam je gladan!")<
><
>Helena - i ja sam primijetila da kad se do
o naspava i po noći, nema problema s let downom, sve on to popapa. zaje... samo kad zapravo nije gladan, nego bi se igrao. <
><
>Eto curke, PUNO VAM HVALA!!! idući tjedan idemo na prvi pregled pa ću vas obavijestiti kako napredujemo. za sada ste me smirile i sve se čini da će biti OK <
>iz 2. pokušaja <
> <i></i>