Sada je: 01 svi 2026, 06:11.

MLIJEKO SMRDI!?

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

MLIJEKO SMRDI!?

PostPostao/la ingas » 09 stu 2005, 22:41

Dojim i uredno izdajam mekeco da se nadje za umijesati u nesto. Bebec mi fino papa voce i povrce i raznorazne pahuljice. Prvo sam mislila da smrde Bebivitine instant kukuruzne pahuljice, a kad ono mlijeko!? Frisko izojeno i iz frizidera ima najnormalniji miris, ali kad ga zagrijem (ma tek tolko da je toplo) - . Veceras sam probala Bebivitinu jabuku s mojim mlijekom i stvarno mi se zeludac okrenuo! Malac popapa par zlicica, ali onda se i on pocne stepavati. Neznam jel to tako mora biti ili u necemu grijesim?<
> <i></i>
ingas
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: MLIJEKO SMRDI!?

PostPostao/la bongo » 10 stu 2005, 00:48

Kako ga grijes?<
>Ne bih smjela direktno, vec ga samo staviti u posudu sa toplom vodom.<
> <i></i>
bongo
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ingas » 10 stu 2005, 11:15

Ma da u grijacu za flasice, na najlaganije... <i></i>
ingas
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la djecakovamama » 10 stu 2005, 13:13

Jel bilo smrznuto? Nekad se zna desiti da smrznuto mlijeko promijeni miris i okus nakon smrzavanja.Vidi i ovaj link <
> <i></i>
Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain!

slika

slika
djecakovamama
pošla ALFAkoka u dućan

PostPostao/la ingas » 10 stu 2005, 22:15

Djecakovamama, hvala, ali to sam sve prostudirala. Frisko izdojeno (taj dan), cuvam ga u frizderu do
o zatvoreno u flasici. A nista, mozda je u grijacu stvar, probat cu ga "rucno" zagrijati pod mlazom tople vode. <i></i>
ingas
Samo sam naišla
Samo sam naišla

i meni je smrdilo!

PostPostao/la Tajana5 » 11 stu 2005, 00:38

ingas - i meni je moje smrdilo! Samo frisko izdojeno mi je bilo OK, drugo mi je uglavnom uvijek smrdilo, cim bi ga zagrijala pod mlazom vruce vode <
>I ako je stajalo u frizideru sammo par sati i ako je stajalo do sutra i ako bih ga smrznula pa otapala za dan, dva, 10, mjesec.... Mislim, shvatila si - UVIJEK.<
>Ni ja to nisam htjela davat Marti iako se to vjerojatno nis nije pokvarilo, ali vuklo je nekak na kiselkasto, znalo je i izgledat malo sirasto... <
><
>Ajme, nadam se da ovo ne cita netko osjetljivog zeluca... <i></i>
MARTA, veljača 2005
MAJA, siječanj 2009
Tajana5
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: i meni je smrdilo!

PostPostao/la mamaizsplita » 11 stu 2005, 16:21

Quote:Samo frisko izdojeno mi je bilo OK<
><
>slazem se s ovim ! ja ga stvarno nastojim sto krace drzati u frizideru, jer zbilja poprimi neki cudnovati okus <
><
>ali cini se da to M manje smeta nego meni.<
>kad bolje promislim njoj je SVE bljak tako da ni ne mogu skuzit da li joj odstajalo mlijeko posebno smeta . <i></i>
mamaizsplita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nejirinamama » 11 stu 2005, 16:33

Quote:Samo frisko izdojeno mi je bilo OK<
><
>Ista stvar Naidi to uopce nije smetalo (ja nikad nisam davala mlijeko koje je stajalo u frizideru duze od 24 sata, ali bez obzira cim stane par sati imalo je drugaciji okus, a kad se malo ugrije jos gore <i></i>
nejirinamama
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la RitaZG » 12 stu 2005, 08:03

KOd nas ista situacija i ja sam ju nahranila mozda svega pet puta sa ispumpanim mlijekom. Uglavnom par sati nakon sto sam ga ispumpala i to mlijeko nisam ni stavljala u frizider. Sve ono sto sam smrznula a bilo je sigurno par litara, sam lijepo izlila u lavabo. Nije mi trebalo. Kad sam to izljevala bome miris nije bio bas apetitlih. A ni ovo mlijeko koje stoji par sati nije isto. Ne znam kako s vama ali meni i spavacica kad se natopi mlijekom ,preko noci meni smrdi u jutro i uglavnom (sad ne bas vise toliko) sam svaki dan imala frisku. <
><
><
><i></i>
RitaZG
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la ingas » 12 stu 2005, 11:31

E do
o, vec sam mislila da se samo meni dogadja! Tako je to kad hocete najbolje svojim bebacima, a onda.... I sta cu s ovim litrama smrznutoga? Ah steta. <i></i>
ingas
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Hajdi » 14 stu 2005, 14:36

I ja bacila sve što je bilo zamrznuto ..... baš mi je bilo čudno kad bi se odledilo. Nina (7.7.1999)<
>Lucija (21.6.2001)<
>Jakob (4.8.2005)<
><i></i>
Hajdi
Sveta krava

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.