29 sij 2023, 10:52
29 sij 2023, 10:52
30 sij 2023, 09:12
meni je to malo poražavajuće na osobnoj razini jer ja volim čitati, volim biti okružena knjigama i jednostavno sam sve napravila d i oni imaju takvu okolinu, ali ne, intrinzični interes za čitanje nemaju, dapače imaju otpor
04 vel 2023, 12:01
latica je napisao/la:moja djeca zapravo ne vole čitati knjige, ali vole da imja čitammeni je to malo poražavajuće na osobnoj razini jer ja volim čitati, volim biti okružena knjigama i jednostavno sam sve napravila d i oni imaju takvu okolinu, ali ne, intrinzični interes za čitanje nemaju, dapače imaju otpor
02 ožu 2023, 11:17
latica je napisao/la:moja djeca zapravo ne vole čitati knjige, ali vole da imja čitammeni je to malo poražavajuće na osobnoj razini jer ja volim čitati, volim biti okružena knjigama i jednostavno sam sve napravila d i oni imaju takvu okolinu, ali ne, intrinzični interes za čitanje nemaju, dapače imaju otpor
napravila sličnu grešku. Ona je jako jako jako volila da joj ja čitam (tada nisam skuila da je to zato kaj ima blagu disleksiju). Najviše je volila tamo s cca 7, 8 godina Harry Pottera. Sreća je htjela da je zadnji, završni dio izašao taman kad je ona imala godina. Filma nije bilo. Uglavnom kupila sam knjigu. Sama ju pročitala i onda joj malo po malo davala tizere i na kraju je bome interes prevladao. Pričitala je sama i nakon toga je najveći problem postao odvojiti ju od knjige
rađe će čitati knjigu nego udžbenik bih rekla. Pogotovo ako im Kindle kupiš