Postao/la hram » 12 ruj 2006, 09:02
Naš problem dobiva novu dimenziju.<
>Onoga dana (prekjučer) kad se problem pojavio, jedini pravi o
ok kojeg je pojela bio je zadnji večernji poslije kupanja, a prije spavanja. Odahnula sam misleći kako je to bila neka faza koju nitko ne može objasniti. Međutim, sutradan (jučer) sve opet isto: povuče iz dojke nekoliko puta (čak sam gledala na sat, ne traje niti punu minutu) i onda počne tako grčevito plakati kao da ju zlostavljam, a ne hranim. Pokušavala sam promijeniti položaj, pa promijeniti dojku, maknem ju s prsiju i probam za pola sata ponovno - sve isto! Tako se ja, kad sam shvatila da mi dijete skoro čitavo prijepodne nije jelo, nevoljko, krenem izdajati kao i prethodnog dana, uvjerena kako će izdojeno mlijeko popiti "bez greške", baš kao i jučer. E tek tu me primila panika: iz obje dojke zajedno nisam izdojila niti 30 ml! Shvatim tada da ja možda uopće nemam dovoljno mlijeka za svoju djevojčicu!!! Zbunjuje me, međutim, njezino ponašanje - ona uopće ne traži jesti! Je li moguće da je u tih desetak mojih pokušaja da ju nahranim ipak uspjela dobiti onoliko koliko joj je trebalo da bude sita? <
>Inače, curica se sasvim normalno ponaša. Nešto mi je malo prehlađena (stalno nešto ispumpavamo iz nosića i malo joj više suzi desno oko), ali nema temperaturu i vrlo je živahna, čak štoviše i nasmijana. Zadnjih par dana plače samo dok ju pokušavam hraniti. Znam da bih sve ovo trebala pitati pedijatricu, a ne vas, ali mi sutra idemo na redovitu kontrolu pa ćemo se strpiti do tada. Išla bih ja već s njom doktoru da Barbara pokazuje ikakve znakove bolesti, ali, vjerujte mi - s njom je sve super - redovito mokri i ima stolicu, do
o spava, vesela je dok je u svom "vrtiću", smije se i guguće.<
>Tako smo jučer, na
zinu, nabavili flašice i Bebimil, za svaki slučaj i "opušteni" krenuli u večernji ritual. Zamislite sad ovo: opet je poslije kupanja i prije spavanja jela najnormalnije (valjda je imala što). I po noći mi se probudila gladna i opet normalno cicala (čak je i višak bljucnula). Sada, ujutro, (prvi o
ok obično imamo oko opet ništa - neće pa neće: hoću li ju preko dana morati dohranjivati adaptiranim, a cicu čuvati za večer i noć? <
><
><
><i></i>