Sada je: 01 svi 2026, 11:42.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

). 

swenova mama je napisao/la:ma on sam je imao problem, on je osjetljiv na laktozu, a i koza mu je jako osjetljiva, svaki drek mu se vidi, imao je nekakav osip koji je trajao tjednima i nikad nisu ustanovili od cega.
navodno nije bio alergijski.
mene je frka jagoda, pa mu ih ne dam. Mislim da necu ovo ljeto.
Al iz nekog nerazjasnjenog razloga frka me je i naranci. I meda. To mu isto jos nisam dala (tj. dala sam mu da lizne).
hrenovke i pastete, mesni dorucci i ostala takva sr*** i nisu bas na jelovniku doma, tako da to nema prilike ni vidjeti.

).

) mislim da nema straha.
zao mi je sto nece ni domacu sunku / prsut, pancetu, slaninu ... jer bih mu to dala ponekad

ja bih stvarno molila da netko, bilo tko, stavi linkove na tekstove gdje se spominje zašto se ne smiju jesti gljive do 12. godine - znači, stručne tekstove, stručna objašnjenja, a ne mišljenja s drugih foruma.
svojevremeno mi je to bila opsesija i danima sam tražila ikakav podatak o tome - ništa nisam našla što bi stručno potkrijepilo tvrdnje o nekonzumiranju gljiva. tražila sam koji je to enzim koji se magično stvori u organizmu, po jednima, s 3 godine, po drugima, s 12 godina. nigdje ništa
od grickalica dobije čipsić jedan, običan slani bez paprika i koječega i onda ga razvlači sat vremena,

)
, ponekad i kupimo, ali Zdenka sir im je omiljen tako da od kupovnih namaza imamo Zdenku i maslac

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.