Sada je: 01 svi 2026, 08:57.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Krumpirić je napisao/la:ako nećeš više-ok, al bradavice ti beba s vremenom skroz izvuče za vrijeme dojenja.

znam kako to bolno može biti, i ja sam s oba djeteta imala strahovitih problema(recimo i sad opet s osmomjesečnom
mislim, nama trenutno raste u vrtu, ima ga sigurno

tamara1981 je napisao/la:Mislim da bromergon ne možeš naći u slobodnoj prodaji nego ti ginekolog mora dati recept(tako je bar meni).Meni je jako pao tlak i imala sam treskavicu od tih tableta.Možda ti je bolje početi s nekom alternativom

Hajdi je napisao/la:Cimerica u bolnici dobila bromergon jer nije više htjela dojiti (da sad ne tumačim, komplicirano je bilo). Ima neke nuspojave i nije baš bezazlen, malo poguglaj. Stavljali su joj ledene obloge.
Inače, za sve s uvučenim bradavicama, za vrijeme trudnoće navodno se može postići izvlačenje bradavica pomoću one Aventove kapice za uvučene bradavice - ne znam, nisam probala. Avent Niplette, na to sam mislila http://www.poshmums.com/breastfeeding/avent-niplette.htm. Al naravno, treba se sjetiti na vrijeme, nakon poroda je prekasno.
Inače, imam pitanje za sve mame s uvučenim bradavicama, što su mislile za vrijeme trudnoće, kakva su bila njihova očekivanja u vezi dojenja. Poznam neke koje nisu ni pokušale dojiti baš s izgovorom uvučenih bradavica.

Hajdi je napisao/la:Cimerica u bolnici dobila bromergon jer nije više htjela dojiti (da sad ne tumačim, komplicirano je bilo). Ima neke nuspojave i nije baš bezazlen, malo poguglaj. Stavljali su joj ledene obloge.
Inače, za sve s uvučenim bradavicama, za vrijeme trudnoće navodno se može postići izvlačenje bradavica pomoću one Aventove kapice za uvučene bradavice - ne znam, nisam probala. Avent Niplette, na to sam mislila http://www.poshmums.com/breastfeeding/avent-niplette.htm. Al naravno, treba se sjetiti na vrijeme, nakon poroda je prekasno.
Inače, imam pitanje za sve mame s uvučenim bradavicama, što su mislile za vrijeme trudnoće, kakva su bila njihova očekivanja u vezi dojenja. Poznam neke koje nisu ni pokušale dojiti baš s izgovorom uvučenih bradavica.
Hajdi je napisao/la: Inače, imam pitanje za sve mame s uvučenim bradavicama, što su mislile za vrijeme trudnoće, kakva su bila njihova očekivanja u vezi dojenja. Poznam neke koje nisu ni pokušale dojiti baš s izgovorom uvučenih bradavica.
Evo ja imam jako male grudi ali zato bradavice ogromne,još sada kada ih je mala izvukla,uh...a isto imam problema u dojenju.Kad je patronažna vidila bradavice,začudila se kako mala slabo vuče a sve joj je savršeno,na izvolite.
nisam ni znala za te šeširiće prije poroda da se stavljaju.možda bi znala da sam imala problema s tim,ali....Sada znam,pa kad bude išla na treće ima da se potrudi. 

ruzica18 je napisao/la:tamara1981 je napisao/la:Mislim da bromergon ne možeš naći u slobodnoj prodaji nego ti ginekolog mora dati recept(tako je bar meni).Meni je jako pao tlak i imala sam treskavicu od tih tableta.Možda ti je bolje početi s nekom alternativom
Da dobila sam recept! A jesi ih popila do kraja? Ja sam jucer jednu preskocila i bilo mi je super no danas sam nastavila i opet koma.

u glavi mi pucaju "rakete". NAJODURNIJE TABLETE KOJE SAM IKAD ISPROBALA

Hajdi je napisao/la:Inače, imam pitanje za sve mame s uvučenim bradavicama, što su mislile za vrijeme trudnoće, kakva su bila njihova očekivanja u vezi dojenja. Poznam neke koje nisu ni pokušale dojiti baš s izgovorom uvučenih bradavica.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.