Zwerka..ja sam danas prvi put joj kuhala brokulu...i nisam je samu dala nego pomiješala s palentom...kako mi nekako slabo jede, mrvica brokule za ručak mi se ne čini dovoljnom pa je miješam sa žitaricom...tako ću i sutra pa ću dodati tikvice, pa mrkvice itd...
i super je papala to danas. a i jučer rižu( ovaj put raskuhanu bez pasiranja ) sa tikvicom i mrkvom isto ok količinu...
gris kuhaš kao palentu na rjeđe na vodi, a može i koliko sam čitala na rižinom mlijeku ( ako ga nađeš), a ja sam razmišljala da bi mogla i malo soka od jabuke dodati u vodu radi slatkoće.
u petak sam dala bananu samu ujutro, popodne se baš jako osula oko usta, do jutra prošlo...opet sam izbacila do daljnjeg ako je uopće od nje...
kod uvođenja trećeg obroka, za čime se vodite? u zadnjih tjedan dana kao da mi je dijete naoko mršavije, nekako se suzila u struku pa me opet ulovila paranoja za moje mlijeko, možda je gladna itd. čak mi i adaptirano kao večernji obrok opet pada na pamet
sad nam je ovako:
8-9 dojenje, buđenje
oko 10 - voće( sa ili bez žitarice)
oko 11 - dojenje za uspavljivanje (ako joj se ranije spava jer se ranije probudila onda je ovo prije užine)
oko 13 - dojenje
oko 15 - povrće sa žitaricom ( meso još nisam uvela)
oko 16.30-17 - dojenje za uspavljivanje
oko 19 -dojenje
oko 21,30 -22 -dojenje, spavanje
plus 2-3 podoja po noći ( raspored dojenja je okviran jer dajem kad god traži )