Sada je: 22 ruj 2026, 00:34.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Ali mi je ipak presmijesno kada mame odbijaju dohranjivati bebe starije od 6 mjeseci sa kasicama u kojima ima adaptiranog mlijeka jer im je zao da u dijete unose to nesto fuj-umjetno, manje vrijedno, kao da ce ga "zagaditi" time ili sta vec??!! E to fakat ne kuzim!
A moram priznati da jos manje kuzim svrhu dojenja djeteta starog 2 ili vise godina. A ima i takvih, koje se jos i hvale da doje svoje trogodisnje dijete...Meni je to ipak pomalo cudno, da ne upotrijebimi neku malo zescu rijec....

mirbilos je napisao/la:Da upadnem... ja imam dvoje, nisam dojila ni jednom. Komplekse su mi nabijale kojekakve ženetine kojima je to najveći domet u životu: leć na krevet i razvalit .... malome u usta!

mirbilos je napisao/la:Lara, posve s razlogom imam takav komentar.
JA sam se našla povrijeđena tvojim komentarom i smatram ga baš ružnim. kao što kažem, jednako ružnim kao što je onaj da je netko rekao da su djeca na adaptiranom manje inteligentna Rolling Eyes ili glavata Rolling Eyes x1000

A moram priznati da jos manje kuzim svrhu dojenja djeteta starog 2 ili vise godina. A ima i takvih, koje se jos i hvale da doje svoje trogodisnje dijete...Meni je to ipak pomalo cudno, da ne upotrijebimi neku malo zescu rijec....

da samo aljkave i prljave majke doje decu bez problema
Jedna od takvih majki-edukatorica ne propušta svaki put napomenuti kako je njoj jako bitan kontakt nje i djeteta, kako joj u svemu tome jako znači podrška dragoga Boga i slične stvari... dakle, ispada da majke koje ne doje i ateisti su nemaju šanse iskazati jlubav svome ditetu.

napokon jedan vedar, optimistican post bez patetike i tuge pregoleme! Svaka cast a blago i tvoim frendicama da te imaju!! Zamislite koliko ste vremena potrošili na žderanje zbog nedojenja i pritom uskratili svojoj djeci vedru, veselu, sretnu i raspoloženu mamu,

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.