Postao/la Victory01 » 18 lip 2001, 15:45
I nama su kolike trajale 6 mjeseci, a ja sam naravno cula za ono "kolike u prva 3 mjeseca" i sva bila u cudu (i iscrpljena do krajnjih granica) kad se to produzilo na jos 3. Uglavnom smo probali sve moguce i nemoguce metode od obloga, masiranja, polozaja spavanja, komoraca, podrigivanja u svim mogucim polozajima...........ma sve za sta smo culi. Cak smo nekoliko puta iz nemoci (a on cendra da ga cijela ulica cuje) zvali i lijecnika koji je samo potvrdio da su to kolike i preporucio nam da radimo sve ono sto smo vec isprobali. Nakon neznamnija kojeg
oja neprospavanih noci, moj dragi je malo istrazivao i na internetu pronasao podatke o kapima pod imenom MYLICON koje smo odlucili probati. Kapi smo narucili iz SAD-a (tamo se proizvode, ne znam da li ih ima u Evropi) i jako su pomogle. Inace sam protivnih bilo kakve kemije ako se moze izbjeci, ali ove kapi bih samo mogla preporuciti. Iako na kutiji pise da se moze dati i do 12 doza (po nekoliko kapi) dnevno, mi smo davali jednom prije spavanja dva-tri dana, pa onda nekoliko dana nista, jer bi mu stvarno bilo bolje, pa onda ponovo ako ne moze spavati (ali samo jednom dnevno), i to je bilo sasvim dovoljno. Mojoj bebi je ovo jako pomoglo, pa mogu samo iskreno preporuciti.<
>Ako vas zanima detaljnije:<
>www.mylicon.com/aboutmylicon.html<
> <i>Edited by: Victory01 at: 6/18/01 3:49:48 pm<
></i>