O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
Odgovori

21 tra 2007, 13:09

VIPmama je napisao/la:tak sam i ja brinula s prvim :mrgreen:

he, a ja sam s prvim cak svekrvi pisala upute, onak jako precizne... a drugoga sam samo ostavila, snadji se :mrgreen:

i super se snasla, ona je opcenito jako smirujuca za male bebe, sa starijima je vec problem jer nije bas nekak mastovita. za male bebe, tu je negdje kao tvoj tata, vragec, bar on meni tako djeluje. sigurna sam da ce on naci nacina, i pusti mu neka sam nadje, ti daj nekoliko solucija, vec ce on smisliti.

znam kak ti je, sve je to normalno. sretno.

10 svi 2007, 21:28

:juhu
Evo da vam se javim sa izvjestajem kako je proteklo privikavanje na dedu zadnji tjedan bez mame.
Dva tjedan je bio tata svaki dan sa nama i pratio nas kaj radimo, uglavnom bi ju on hranio i gurao kolica u setnji :mrgreen: i tu i tamo i presvukao. A ovaj tjedan, je zadnji tjedan i od ponedjeljka je krenulo ovako:
Ponedjeljak mi je bio najgori dan u zivotu (do sada) :cry:
Otisla sam od doma u jutro u 9 nakon njenog dorucka i kad su oni otisli u setnju. Dala sam joj pusu i papa i ona meni. A vratila sam se u tri popodne nakon sto se naspavala i pojela rucak. Tako da su oni prvi puta ostali tak dugo sami i to sa prvim uspavljivanjem bez cice :shock: Deda kaze da su isli u isto vrijeme spavati kad sam ju i ja stavljala i da se je dost plakala al ne vise od pet min, on joj je pjevao i dragao ju po ledjima i tak je zaspala. Kad se probudila bilo je ok dok nije shvatila da me nema i onda se opet rasplakala, al za 10 min je sve bilo super. Ja sam za to vrijeme bila na kavici sa frendicom i tu i tam su mi suze same krenule :ne al ne zbog toga da mislim da deda sa njom ne radi dobro ili sl. dapace stvarno je divan, vec mi je toliko falila da sam mislila iskocit iz vlastite koze, nesto neopisivo. Mislim meni je to bilo prvi puta da ju ostavljam nekome, svega tri ili cetri puta sam ju znala ostaviti drugoj baki ak bi ja isla na sat vremena u duckas ili sl. I naravno muzeku, al to nekak ne brojim. :dunno mozda sam trebala vise al nisam osijecala potrebu i nekako sam si mislila pa ima samo tu godinu samnom 0-24 pa cu joj je onda i podariti. Tako da mi se valjda tako i mozak preorjentirao pa nisam imala potrebu nigdje otici bez nje :3srca
Uglavnom drugi dan je vec bilo bolje, treci, jos bolje, a danasnji kad sam dosla ona je i dalje sijedila na podu sa dedom i gledala slikovnicu i samo mi se namijala :luv i deda veli da je zaspala cim je krenuo pjevati :3srca i da nije niti jednom zaplakala. Ma srecica moja :nata

Eto, kao sto ste i pisale, sve je proslo uglavnom uredu i da Ivana, bas kao sto si pisala :daj5 , moj tata to obavlja i vise nego dobro, ma odlicno, super su duo i bas mi ih je lijepo za gledati. Ona njega draga po glavi, puse mu salje, prica mu nesto ozbiljno, zove ga de-da, ma divota :luv Ma ko bi reko za tako malo vremena da se tako nesto desi :dj
E kad je ovakva situacija, ja mogu bez brige na posao :3srca

HVALA VAM SVIMA jos jednom na razumijevanju, vasem iskustvu sto ste ga podijelile sa mnom !!!
:proljece :vi :proljece

10 svi 2007, 21:47

p.s. - zaboravih napisati......
Ova prva tri dana, kad bi se vratila doma, zaljepila bi se za mene kao priljepak i niti makac. Inace se mi bas i ne nosamo, al tada, nisam smjela niti pomisliti da ju pustim :mrgreen: no onda smo mi to rijesili mazenje po podu, po krevetu i naravski cika, a nisam mogla izdrzati kad mi je po prvi puta zavlacila ruku u majicu i zagnjurivala se u cice i saugala na suho :lol smjesno al istinito i vjerujem da me kuzite. Tako da ispada da i dalje imamo ciku jednom po danu samo kaj to nije za spavanje vec za utjehu izmedju cetri i pet po podne, zavisno kad pozeli. :cool

:mah

11 svi 2007, 08:50

vragec prekrasno :up
Blago tvojoj bebici kad ima takvog dedu!!! :3srca
Ma ima puno baka koje mu nisu ni do koljena :ne
Mislim da muško može tako uspješno paziti na malu bebicu, ma to je rijetkost :5
evo mi smo prestali prije skoro 3 tjedna sa sisanjem, i to bezbolnije nego što sam očekivala :conf
Još je jednom tražila prije popodnevnog spavanja i to je bilo 22.4. i od onda ne cikimo slika
ali se sad puno više mazimo :cool i kvalitetnije provedemo vrijme prije spavanja
jedino što meni sad preko vikenda neće spavat :dunno , u vrtiću bez problema al doma neće i kaže POSLJE :mrgreen:

12 svi 2007, 13:26

vragec, bas mi je drago sto se tako dobro snalazite! Vidis kako s vremenom sve dode na svoje ;-)

:kiss Lari
Odgovori