Sada je: 09 lip 2026, 14:14.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
i sto je najzanimljivije, ne nazire se kraj ;-)

Dojim bez prestanka otkako se rodila M. a dojila sam ju punih 16 mjeseci, sto znaci do zadnjeg dana druge trudnoce. Cesto se sjetim naseg zadnjeg podoja kad je na cici tako slatko zaspala, a meni je ubrzo nakon toga pukao vodenjak i drugo jutro sam vec dojila drugu bebu

. Mlijeka ima ko u prici i svaka ima svoju cicu, pa se na sljedecem dojenju zamijene
. Od pocetka nikada nije bilo problema osim sa mojom psihom koja je nakon sebicnog nacina zivota bila poljuljana sa svojim ciljevima nakon 24 dojenja dnevno (svaka 12, ponekad i 6 za redom svaka po 20 minuta - citaj ja lezim 120 minuta i dojim
.

, jerbo sam pobrala mastitis, kako mi je cura jedno vrijeme odbijala lijevu dojku, a sada ju prihvatila, doslo je valjda do povecane produkcije i samo je sve najednom buknilo. 
, već par puta ujutro smo preskočili dojenje, a evo večeras je prvi put zaspao bez cicanja, nije htio
, samo smo se mazili, on je radije pio vode nego cicao i tako u maženju zaspao,a ja se kasnije rasplakala MM jer me stvarno pogodilo što, čini mi se, dojenje polako prestaje.

i bas mi je drago zbog tebe
, a najvise zbog bebica
i da vidis kak se bu sve promjenilo, proci ce to, samo naprijed !

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.