O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
20 kol 2007, 10:03
kao kape od patuljaka s preklopljenim cofekima, ali onak prema gore
Ajde

bolje da su preklopljene prema gore nego prema dole
Moje jesu bile ispuhane nakon prvog djeteta, ali su se malo popunile poslije (vjerojatno im je pogodovalo sto sam dugo zadrzala visak kila iza poroda i tek kroz par godina smrsavila) i ostale su razvijenije nego su bile prije poroda pa sam bila zadovoljna
Sad sam

i cice su se opet napunile spremne za bebaca, vidjet cemo sto ce od njih ostat poslije - futrole ili kape patuljaka ;-) Ali svejedno se bas veselim dojenju
07 lis 2007, 22:44
Evo da malo podignem topic!
Zanima me nakon koliko vremena nakon prestanka dojenja se vrati veličina cica na stanje prije trudnoće i dojenja i da li se uopče vrati veličina u prijašnje stanje, tj. da li se smanje cice?
07 lis 2007, 23:14
moje jesu opustenije ali tome nije razlog višegodišnje dojenje nego godinice
no kad izravnam leđa ili ih upakiram u dobar grudnjak izgledaju o.k.
07 lis 2007, 23:21
Istina da dobri i kvalitetni grudnjaci čine čuda, ali mene živcira to kaj su mi se u trudnoči, tj. za vrijeme dojenja jako povečale, pa me zanima da li će se nakon dojenja smanjiti na prvotno stanje i nakon koliko vremena će se to desiti?
Hvala!
08 lis 2007, 00:09
Zanima me nakon koliko vremena nakon prestanka dojenja se vrati veličina cica na stanje prije trudnoće i dojenja i da li se uopče vrati veličina u prijašnje stanje, tj. da li se smanje cice?
a mene zanima koliko vremena treba proci od prestanka dojenja da se cice vrate barem na velicinu od prije dojenja tj. da se povecaju?
inace, od prestanka dojenja je proslo nekih osam godina....ima li jos nade za nas?
08 lis 2007, 01:09
Bubidea je napisao/la:Zanima me nakon koliko vremena nakon prestanka dojenja se vrati veličina cica na stanje prije trudnoće i dojenja i da li se uopče vrati veličina u prijašnje stanje, tj. da li se smanje cice?
a mene zanima koliko vremena treba proci od prestanka dojenja da se cice vrate barem na velicinu od prije dojenja tj. da se povecaju?
inace, od prestanka dojenja je proslo nekih osam godina....ima li jos nade za nas?

Blago tebi, meni moje idu tak na živce da ću poludit!
08 lis 2007, 01:28
sad kad ste vec digle topic, samo da javim: eto, dva mjeseca kasnije stanje se malo popravilo. definitivno su se ucvrstile, daaaleko je to od onoga "prije", ali su dobrih 20, 25 % cvrsce nego kad sam otvorila temu.
dakle, nade ima
sto se velicine tice, moje, kad bi ih netko popunio (aj nadjite nekog

), bi bile prilicno vece nego prije trudnoca. ovak ispuhane... tesko je reci.
08 lis 2007, 02:03
LiKmama je napisao/la:sad kad ste vec digle topic, samo da javim: eto, dva mjeseca kasnije stanje se malo popravilo. definitivno su se ucvrstile, daaaleko je to od onoga "prije", ali su dobrih 20, 25 % cvrsce nego kad sam otvorila temu.
dakle, nade ima
sto se velicine tice, moje, kad bi ih netko popunio (aj nadjite nekog

), bi bile prilicno vece nego prije trudnoca. ovak ispuhane... tesko je reci.

Eh kad bi ti mogla pokloniti bar dio, drage volje bi ti poklonila!
08 lis 2007, 10:25
ako se dobro sjecam meni su se vise manje vratile u prijasnju velicinu dok sam jos dojila, ne znam tocno kad, a prestala sam dojiti malo prije tri godine
s tim da meni nije bila prevelika razlika, jedan ili pola broja veci grudnjak
08 lis 2007, 21:24
Sa mojih 115cm pre trudnoće, zamislite sada gde to ide!!! Još sinoć kad sam izvadila jedan grudnjak iz veš mašine (najbolji koji imam, za koji sam platila 50tak jura pre godinu dana), nešto se desilo i mašina ga je bukvalno presekla, kao da je neko makazama cviknuo...popizdela sam do neba, a bogami i plakala!!!
Jutros sam lepo otišla u Lisci (sve sam probala, ali Lisca mi je

) i kupila dva nova, ali kao prošlogodišnji modeli...i koštaju po 25 evra komad. E kad sam se skinula da ih probam, kad sam si videla sisurde, popizdela sam do bola!!! Nikad ih nisam nešto volela, velike pa su mi smetale uvek, a sada tek

Em velike, em jadne
Ne, ja ozbiljno razmišljam o plastici...nekad...kad budem bila bogata i slavna
08 lis 2007, 22:04
sto se velicine tice, moje, kad bi ih netko popunio (aj nadjite nekog ), bi bile prilicno vece nego prije trudnoca. ovak ispuhane... tesko je reci.
ja bi rekla da ti se koža rastegla. :p
moje su sa B pale na A, ali se i koža povukla. jedino se po bradavicama može vidjeti da sam rodila, a ove trešnjice stoje skoro kao kod curice. jedanaestogodišnje. :what
08 lis 2007, 22:14
Ja imam taj problem sto Adrian doji samo iz jedne

pa blagoreceno izgledam kao strasilo kada se skinem. Znaci, jedna veeeelika, a druga mala i smesna :roll. Ta koja je mala recimo da je duplo manja nego pre trudnoce

. (Mislim da je tako izgledala kada sam bila u petom razredu Osnovne skole

)
08 lis 2007, 22:15
to središ sa jastučićima. poslije se možda skoro izjednače.
08 lis 2007, 23:31
eli je napisao/la:sto se velicine tice, moje, kad bi ih netko popunio (aj nadjite nekog ), bi bile prilicno vece nego prije trudnoca. ovak ispuhane... tesko je reci.
ja bi rekla da ti se koža rastegla. :p
vjerojatno
eli je napisao/la:moje su sa B pale na A, ali se i koža povukla. jedino se po bradavicama može vidjeti da sam rodila, a ove trešnjice stoje skoro kao kod curice. jedanaestogodišnje. :what

krasan opis
08 lis 2007, 23:38
Moje su se u trudnoci i dojenju jako jako povecale, s B kosarice na E, prestrasno. Smanjile su se tek nakon prestanka dojenja i to polako, no ostale su vece nego prije (kosarica C ili D) i naravno mekanije. Prije su bile "cvrste samostojece ne treba nam grudnjak" cice, sada su "dojila sam godinu i pol i eto sto ostade od savrsenih" cica. Da me se pita ipak bi htjela da su manje.
08 lis 2007, 23:45
tanjabb je napisao/la:Moje su se u trudnoci i dojenju jako jako povecale, s B kosarice na E, prestrasno.

moje su otisle s osrednjeg B na dobar C, pa sam mislila da su prestrasno narasle.
cvrste samostojece ne treba nam grudnjak
ah, da, nekad bilo... sad ih lovim oko koljena
09 lis 2007, 00:33
Nisu me baš utješili vaši postovi, znači i nakon prestanka dojenja će biti malo veće nego prije trudnoće, pa poludit ću
09 lis 2007, 00:36
vece, ali ispuhane

to ti je super. mo's ih bacakat naokolo i drzat si olofku ispod
10 lis 2007, 01:53
LiKmama je napisao/la:vece, ali ispuhane

to ti je super. mo's ih bacakat naokolo i drzat si olofku ispod
Prekrasno
10 lis 2007, 07:27
Meni su s C kosarica otisle na E. Jos dojim ali naravno ne toliko kao prije pa su se smanjile na D, poneki grudnjak cak i C, ali avaj... kako to izgleda...
11 lis 2007, 01:08
ivanaCH je napisao/la:Meni su s C kosarica otisle na E. Jos dojim ali naravno ne toliko kao prije pa su se smanjile na D, poneki grudnjak cak i C, ali avaj... kako to izgleda...

Znači ipak se sa smanjenjem količine mlijeka smanjuju i cice!
Ajde bar mala utjeha, hvala!
13 lis 2007, 06:27
Haha ja citAM i mislim si ,e kak ce moje izgledat. Dojim eto ima tri godine(danas) i evo sad ve skoro godinu dnaa u tandemu i ne vidim kraja. Cice su mi inace bile izmedju B i C a sad su DD kosarice. Za sada su pune i OK izgledaju osim sto su ogromne ali kad ih cure isprazne bome su mi do koljena. Nista , bit ce VS push-up i to je to. Za operacije bas i nisam.
13 lis 2007, 23:19
paws je napisao/la:Znači ipak se sa smanjenjem količine mlijeka smanjuju i cice!

I idu prema kolena

Ali to i nije neka uteha, zar ne?
14 lis 2007, 01:43
Jullishka je napisao/la:paws je napisao/la:Znači ipak se sa smanjenjem količine mlijeka smanjuju i cice!

I idu prema kolena

Ali to i nije neka uteha, zar ne?

Ah, baš si zlo, taman se malo utješim i onda me ti ideš razuvjeriti
Ali opet kad razmislim, samo nek se one malo smanje, pa odem ubost neki dobar grudnjak i
14 lis 2007, 09:51
Paws, da te utesim, pre trudnoce mi je obim bio 114, u trudnoci 117, sada 120. x dojenje x praznenje+gravitacija!
Lisca, hvala vam na grudnjake!
15 lis 2007, 02:57
Jullishka je napisao/la:Lisca, hvala vam na grudnjake!

Meni je Lisca isto zakon! ;-)
19 lis 2007, 09:38
joj... poprsje mi je bilo jedino sto ne bi na sebi mijenjala. rijetko sam nosila grudnjak i to sportski top. sad sam pred kraj dojenja, mlijeka je sve manje, a izgledaju kao mlohave carape (valjda zbog silnih izdajanja). vec sam kupila armirane grudnjake

. sto ce biti kad potpuno prestanem dojiti?!?
22 lis 2007, 01:15
Odrzavaj istu kilazu kad budete prorijedjivali podoje. Ili jos bolje, ako si mozes/zelis priustiti - nabaci postupno koju kilicu tako da ima masnog tkiva koje ce zamijeniti zljezdano.
22 lis 2007, 08:17
to je fenomen, sto se kila tice. nikad u zivotu nisam ovoliko jela : jedem slatko, jedem kruh, jedem navecer (sto inace strogo izbjegavam) i to u ovecim kolicinama, cak puuuuno manje vjezbam, a mrsavim :conf . imam 4-5 kg manje nego prije trudnoce.