joj joj
.Sada je: 01 svi 2026, 04:48.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
joj joj
.
.
Zato mu nemoj dugo davat bočicu, da ti se ne navikne i ne odbije cicanje. Mlijeka ima, bit će ga sve više, samo ti njega stavljaj čim zakmeči i da vidiš... Idući topic bit će ti"gdje kupiti extra large jastučiće za grudnjak?!?". 

..i malac je na bocu umjesto adapt dobio moje
...nije mi teško povući a kad on več čeka bocu(al ne odriče se cike,toga me nije strah)da bar u boci bude moje...dok se ja ne uvjerim da je naučio cikit a ne samo igrati se...al sad vidim kad ga na silu odlijepim s cike puna su mu usta mlijeka...danas smo dvije boce preskočili...pomalo napredujemo(i malo češće papamo)

i otad papa samo ciku i uživa. Meni je patronažna isto savjetovala svakakve gluposti jer kao mali je pa mora jesti, kad sam joj rekla da super jede onda je rekla da otkuda ja to znam i da neke bebe jedu samo da prežive
. Sad ima skoro 4 mjeseca i ima dana kad jede jako često i malo spava, pa onda dana kad mu je dosta vrlo malo.... pratim njegov ritam i ne slušam nikakve "dobronamjerne" savjete. U tri mjeseca je poduplao porođajnu, ak to nije dobro onda ne znam

eli je napisao/la:što se tiče pada težine tvog bebača, mogu reći da je taj pad puno manji od prosječnog. moja je sa 3300 pala na tri, nije imala žuticu i adaptirano nitko nije spominjao. naša patronažna ima teoriju da beba ne smije gubiti težinu duže od dva tjedna, a da sa mjesec dana mora dogurati barem do porođajne težine.
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.