Postao/la ivana7997 » 06 svi 2006, 15:04
i moj je tako... i prestao. <
><
>nazalost, nemam recepta osim strpljenja. jer sto god ja pokusavala, ili nije dalo nikakav rezultat, ili je rezultat trajao kratko, do prvog nekog soka, promjene, prehlade ili sl.<
><
>vazno je nacelno - ne ukidati istovremeno i dnevne i nocne podoje. cini mi se da njemu sad nakon sto si pocela raditi i sto je danju vise bez tebe ta nocna i zato puno vise znace... pa mozda nikako nije spreman sad za ukidanje toga. <
><
>kad se jos malo smiri, i zaboravi na ove pokusaje, probaj npr uvesti uz cicu neku njeznu mjuzu, ili pjesmicu, ili ceskanje. mi imamo onu jednu plisanu kucicu iznad kreveta na povlacenje, i ona nam je sluzila kao uspavanka uz cicu. <
>pa smo onda probavali najprije kucicu, pa onda cicu, pa je onda ostala samo kucica... kuzis?<
>pa je onda uspijevalo katkad kad bi se nocu probudio kad bih umjesto cice samo upalila kucicu...<
><
>mozda da promijenite mjesto spavanja? <
><
>nekima pomogne kad odvoje uspavljivanje od cicanja, jaksu nije.. on se mjesecima navecer uredno uspavljivao uz mjuzu i mazenje a bez cice, ali kad bi se nocu probudio, bez cice nije bilo smirivanja. kad je uspjelo, nisam mogla vjerovati. <
><
>ali bez strpljenja i postupnosti nije islo. i rezultate bih vidjela samo kad bih usporedila trenutacno stanje s npr stanjem prije mjesec dana, ne manje. i tu se mm ispraksirao za tjesenje kad bih ja obezgalvila od muke.. rekao bi, ma daj, vidi koliko se promijenilo od proslog mjeseca... i onda bih imala jos snage za dalje jer sam vidjela da pomaka ima. <
><
>drzi se, sve je to u paketu s roditeljstvom, i vjeruj mi, ovaj osjecaj ces zaboraviti a ostat ce samo <i></i>