O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
Odgovori

Re: Novi Hipp

30 tra 2009, 15:21

marie claire je napisao/la:
ispadic je napisao/la:Bok!
Mi smo na novi hipp prešle prije 20-ak dana,par dana je Petra bila malo nezadovoljna.ali se brzo privikla..Sve je ok,osim što puno dobiva na težini,sad ia 3 mj. i 7500g,63cm, rođena je sa 3840g,a nakon mjesec dana imalaje 5400g.Jede kako je propisano,eventualno manje,izgleda da se sve prima...mislim da nije od nove recepture,ili?

A, jel ti mlijeko konzistencijom drugačije, jel imaš grudice na površini? Nešto je i annci u vezi toga pisala...
Mi sljedeći tjedan krećemo s dohranom. Dal da i dalje zadržim prehipp kao mliječni obrok, jel to može?
Moja je Pia sa 5 mj imala tu kilažu, a rođena je s 3350, jel ti jede broj propisanih obroka? Posavjetuj se s pedicom u svezi težine, u tom pogledu nisam baš stručnjak. :zekomah

Bok svima,
moram priznati da već neko vrijeme čitam o tim grudicama u pre Hipp-u, ali ih još nisam primjetila. Jakov je na hippu pre od petog dana (danas ima 6 tjedana) i uopće nemamo problema. Prve dvije kutije koje je pojeo bile su stara formula, a nova mu je još draža. Jede svaka 2 sata po danu (ali zato ne pojede više od 100 ml po obroku, bar za sada), noću 1-2 obroka, stolica sasvim normalana i redovita i sasvim je zadovoljan. Bočica nikako nije masnija. Jede običan PRE Hipp BIO, ne sa probiotikom.
Zato ne hranim dijete prema tome kako piše jer njegov želučić ne podnosi toliku količinu hrane odjednom, ali kad sve zbrojim, pojede dnevno prema preporuci na kutiji.

30 tra 2009, 16:43

i mi imamo grudvice od novog hippa :conf

30 tra 2009, 20:07

Nisu to velike grude, nego onako na površini, posebno primjetno pred kraj bočice male sitne grudice po krajevima. Nije onako homogeno sve kao u prethodnom hippu. Ne znam što da mislim!

30 tra 2009, 20:11

mi smo mislili preci na taj hipp ali sam odustala izmedu ostalog radi toga. ne znam od ceg je, i nan ima probiotik a nije tako masan.

30 tra 2009, 20:16

Ma, meni nije sad toliko masan, nego me muče ta grudice... Mi imamo prehipp bez probiotika! Doduše, dodane su dugolančane masne kiseline... Budem ih zvala ovih dana, al opet što će mi reć; poboljšana receptura, bla, bla, bla! Idem kod pedice u utorak, pa ću vidjeti što će mi reći!

30 tra 2009, 23:24

grudice su mi se znale dogoditi kad bi bila mrvicu hladnija voda .

01 svi 2009, 09:32

swenova mama je napisao/la:grudice su mi se znale dogoditi kad bi bila mrvicu hladnija voda .

Mislim da to nije slučaj kod ovog mlijeka, ista situacija i s dosta toplom vodom, za razliku od starog kojeg i kad zamutiš s minimalno toplom vodom ludilo se razmuti! Dal netko koristi Hipp 1, i dal je ista stvar?
Razmišljam o prelasku na nešto drugo, al ne volim joj mijenjati, na tom prehippu je stvarno zadovoljna i super napreduje!

01 svi 2009, 09:41

marie claire je napisao/la:Razmišljam o prelasku na nešto drugo, al ne volim joj mijenjati, na tom prehippu je stvarno zadovoljna i super napreduje!

pa uskoro ces na nadohranu pa do tad mozes ostati na preHippu, a onda mozes i preci na jedinicu ako je drugacija situacija.
ma da ako njoj pase i sve je ok kako kazes mozda ne moras ni mjenjati.

02 svi 2009, 14:47

Gabriel je na Hipp1 mlijeku već dva mjeseca. Ima grudica i to što je hladnija voda prilikom pripreme, to ih je više. Bolje je topljiv onaj sa probiotikom jer ne smije u vruću vodu.

03 svi 2009, 11:33

Mi koristimo hipp1.jako malo smo koristili pre,kažu da je on za djecu koja su rođena za manjom težinom. Grudice se stvaraju kad je voda hladnija,bolje što vruća voda,pa ohladiti bočicu.Inače,nikakvih problema inače...
Pedica je rekla da pripazimo malo na obroke,probamo što više čaja,ali kad je Petra gladna ništa ne pomaže...bitno mi je da je ona zdrava,da lijepo papa i spava!:)

03 svi 2009, 12:43

Misliš, zbog težine? Mi nismo po savjetu pedice koristili izuzev mlijeka i vode, ništa, nikakve čajeve... Dnevno ju jednom-dvaput ponudim vodom, mlijeko, i to je to!
Odgovori