Sada je: 01 svi 2026, 11:42.
O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Postao/la ma_nije » 16 srp 2009, 13:52
haj,
samo da se i ja nadovezem. Moja cura ima sada 3 mjeseca i 20 dana. Dva mjeseca smo se mucili sa mlijecnim formulama. Prvo je pila Hipp Pre (uzasni grcevi, a i nije dobivala na tezini). Zatim smo poceli koristiti Bebimil od kojeg je imala tvrdu stolicu i grceve. I napokon smo se spasili sa Aptamil Comfortom (+5) s kojim su prestali grcevi, pocela je dobivati na tezini, ali nam je stolica uzasno zelena i proljevkasta. Ma nema veze; bitno da je mojoj curi dobro.
-
ma_nije
- Samo sam naišla

-
Postao/la mamashnita od noje » 16 srp 2009, 13:57
grcevi kod tako male bebe najcesce nisu znak neodgovarajuce formule, vec je rijec o dojenackim grcevima, kolikama, kojima se ne zna tocan uzrok. naprosto prodju sami od sebe kroz nekoliko mjeseci. veci je problem ucestalo mijenjanje formule, bas ovo sto si ti radila, pogotovo kod tako malih beba.
po meni, to sto su grcevi prestali je dobro, ali ne nuzno i znak da ste nasli odgovarajucu formulu, tim vise sto pises da je stolica zelena (manje bitno) i proljevkasta (prilicno bitno).
-

mamashnita od noje
- Muza
-
Postao/la IINA » 16 srp 2009, 14:43
Slažem se sa šnitkom.
Grčevi nisu prestali zbog "Spasonosne formule", nego je prošlo
kritično razdoblje od prva tri mjeseca, nakon kojih u većine beba grčevi prestaju spontano.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
-

IINA
- Sveta krava
-
Postao/la danis » 31 srp 2009, 12:50
-
danis
- Samo sam naišla

-
Natrag na Cica, boca, žlica
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.