moje gladno zlato je prihvatilo činjenicu da mora cicat obje cice...
i sadjoj to više ne smeta, samo da do klope dođe
Sada je: 01 svi 2026, 04:48.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

.Naime rodila sam 3 i pol tjedna prije termina i moja beba nije bila baš zainteresirana za papanje u početku i to su mi pedijatri rekli da je normalno..Kako sam u bolnici išla na podoje i to malo vremena što je bio budan više je prihvaćao desnu sisu od lijeve, ali zato jer mi je lijeva bradavica više ravna od desne. I koliko god ja pokušavala on nikako i nikako, pa mi je bilo žao da makar malo nesisa u to kratko vrijeme jer je ionako jeo manje nego drugi klinci
...tako sam ja odlučila da ću kod kuće poraditi na drugoj..ali nisam imala potporu okoline, i pričali su da pošto nedajem svaki put na podoj tu siku da mlijko više nevalja i ja sam imala sve manje i manje mlijeka sad mislim da možda ima par kapi .

P.S. Dobro došla ja sam isto ovdje friška, a našla sam na ovom portalu mnogo odgovora i podrške u vezi mojih nedoumica sa djecom,čitajući raznorazna iskustva...
ali računam da sad doji preko noći i ako sam doma zna dojit 1-2x preko dana, kad radim samo pred spavanje i noć
nevenera je napisao/la:rekla mi je kolegica da mi je mlijeko onda "usireno" ako ne dojim često na nju ali mi se to činilo nevjerojatno![]()

. Ne pitaj. Lijeva sasusena, a desna
. Afan kaze da mama ima jednu malu, malu i jednu veeeeeeeliku siku.

Liv Tyler je napisao/la:Nadam se samo da neće odustat i od te jedne i da ćete još dugo dojit.
nemoj me plašit

što se dojenja tičeTrenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.