Postao/la djecakovamama » 28 vel 2003, 01:02
Ovi prethodni postovi su odlicni, meni se jako svidja da ti perdijatrica nije odmah relka da probas sa dohranom, mislim da je jako, jako bitno da se ti (koliko je sad to moguce, jer pretpostavljam da si tuzna jer bebica slabo dobija na tezini) opustis sto vise. Ucini sve sto te moze smiriti i odmaraj kad god mozes. Prije dojenja se kratko otusiraj toplom vodom, a za vrijeme dojenja gledaj da dojis sto duze s jedne strane, ako beba pocne da negoduje, prebaci je na drugu stranu, pa je probaj opet (na prevaru ) vratiti na prvu stranu - sve u cilju da ti dodje do zadnjeg, masnog mlijeke, o cemu se vec pisalo.<
>Probaj dojiti u raznim pozama, hodaj s bebom na rukama, pusti neku muziku koju i ti volis - sigurno ce te rasteretiti.<
><
>Sad me zanima:<
>- da li joj mozda slucajno dajes caj? vodu? dudu?<
>- da li osjetis let down? (kad bas krene mlijeko i kad beba guta jako ritmicno i
zo)?<
>- da li ima dovoljan
oj mokrih pelena po danu, da li tebi izgleda onako zadovoljno, da li ima lijepu boju koze? <
><
><
>vjerujem da ce se jos cura javiti jer ja imam ovih dana puno obaveza ali mislim na vas i drzim fige da vam fino krene <
><
> Zvonimir, 13.06.2001<i>Edited by: djecakovamama at: 2/27/03 11:03:28 pm<
></i>
Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain!