Postao/la Ana2010 » 12 ožu 2010, 15:45
Molim savjet. Mi smo s dohranom poceli s 5,5 mj. s obrokom izmedje 10 i 12 sati.
Znam da bi mozda bilo bolje da sam jos malo pricekala, ali valjda nije tako strasno, to je malo ranije.
Na pocetku ne bi pojela ni par zlicica, a s ca. 6 mj. bi mi lijepo pojela, oko 100 g.
Zapravo nikad nisam mjerila kolicinu, nego kazem otprilike, u usporedbi sa staklenkama kupovnih kasica.
Za par dana ce napuniti 7 mj. Sad mi pojede barem kolicinu cijele male staklenke, a nekad i vise (recimo, do 160 g).
Prije bih je podojila pola sata, sat nakon kasice, a sada vise ne.
Ponudim joj obicno nekih 2, 2 i pol sata nakon obroka, ali obicno ni nije jos bas jako gladna
Nismo prosli bas sve namirnice 1. skupine jer ih nismo uspjeli nabaviti, ali savladali smo:
rižu (običnu i int.), palentu, proso, amaranth, mrkvu, bundevu, jabuku i krušku.
Razmisljam da li da joj s oko 7 mj. uvedem 2. obrok...
Sad je proslo mjesec i pol od pocetka dohrane, a vidim da je vecina drugi obrok uvela u to vrijeme.
Ipak, mi smo malo prerano pocele pa mislim da bi mozda bilo bolje da pricekam jos malo, do 7,5 mj.
Mislim da bi ona bez problema prihvatila jos 1 kruti obrok, ali bojim se da joj onda nece pojesti dovoljno mlijeka.
Uz taj kruti obrok obicno imamo jos 5 podoja.
Sto vi mislite?
Zadnja izmjena:
Ana2010; 15 ožu 2010, 11:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.