Sada je: 22 srp 2026, 09:21.

samo spava i nece papati

O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.

Moderatori/ce: Diami, nevenera

Re: samo spava i nece papati

PostPostao/la eli » 03 tra 2006, 23:26

kad sam vidjela post mameizsplita, sjetila sam se još jedne zamkice. čak i ako odlučiš uvesti adaptirano, pokušaj još neko vrijeme održati laktaciju u pristojnoj količini (izdajanje uz sintocinon), jer ako beba nije izjelica po prirodi moglo bi se desiti da ne prihvati bočicu. <i></i>
eli
Sveta krava

Re: samo spava i nece papati

PostPostao/la jami » 05 tra 2006, 17:08

eli, ja uvijek sa suprotnom rukom pridrzavam
adavicu i pokusavam joj namjestati, ali bas ne pomaze jer ona ulovi neki ludi ritam i ne samo da cokce nego i preskace (meni to izgleda ko preskakanje pokvarene gramofonske ploce, ne znam kako bi to objasnila, imam dojam da ona tada usisava, a ne izdaja jer joj se rade upice na o
azima) i tad se tako naguta zraka da mene boli, tocno cujem i sjetim kako joj prolazi kroz zdrijelo i ond pocne vristanje pa nisam sigurna boli li ju to u zdrijelu ili to uzrokuje grceve, najbolje je kad je u polusnu, ali tada mi pak zaspe mozda s vremenom skuzi da joj to nije dora tehnika pa sama ispravi, a najgora je situacija kad obuhvati citavu
adavicu (onako kako bi zapravo trebalo), onda jako preskace pa se sama odmakne i izvuce ju, a ponekad (rijetko) jako lijepo i pravilno doji, onak da osjetim valove <
>moja bjondina<i></i>
jami
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Cica, boca, žlica

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.