Sada je: 09 lip 2026, 14:14.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
samo hrabro naprijed!
I ona onakva mirisljava i meke kosice lezi kraj mene, ja gledam u onaj sesiric i mislim si- a sta sad! Ajmo probati. I skinem sesiric
I moja cura povuce k'o smuk i vuce, vuce, vuce (i sve vidis kako uziva), sve dok nije pocela plakati i izbacila sisu van. Nakon toga je dobro podrignula i zaspala k'o klada. Spavala je od 9 do 3
), ja ju stavim da vidim koliko je posisala, vaga kaze-30. Onda sam ju pustila i naravno da se probudia za 5 minuta, gladna. Opet sam ju stavila na sisu , ali jednostavno nije htjela vuci. Plakala je jako, stoga sam joj dala 60ml izdojenog. To je pojela u 17:00, zaspala je oko pola 7, te jos uvijek spava.
Sisala je 90% vremena, kako ce biti dalje, ne znam. Malo sam zbunjena oko nekih stvari- koliko vremenski treba trajati jedan podoj? Zbunjuje me i cinjenica da vise ne znam koliko mlijeka imam u kojoj sisi, kada smijem izdojiti da imam za slucaj kao danas, kada jednostavno nece vuci. I kako da rijesim to-da kad pocne sisati, nakon 5 minuta zaspi, ali spavati ce pod uvjetom da je na sisi. Madam, jelte

IvaV je napisao/la:Malo sam zbunjena oko nekih stvari- koliko vremenski treba trajati jedan podoj?
IvaV je napisao/la:Zbunjuje me i cinjenica da vise ne znam koliko mlijeka imam u kojoj sisi
IvaV je napisao/la:I kako da rijesim to-da kad pocne sisati, nakon 5 minuta zaspi, ali spavati ce pod uvjetom da je na sisi.
IvaV je napisao/la:I nema danas grceva, nema jakog placa...Ne znam zasto, ali jednostavno nema.
Iskreno da ti kazem iako te ne poznajem i ja sam ponosna na vas sto ste bili hrabri i probali. Zelim vam da sve ide samo ka boljem i da ubrzo budete profesionalci.IvaV je napisao/la:Uh, toliko sam ponosna i uzbudjena

.
. Vodim se praksom iz prvog puta, a to je da dajem cicu na zahtjev cim pocne otvarat usta okrecuci se u stranu ili stavljat rukice u usta. Na sat gledam samo zato da unutar 2-2.5 sata dajem non-stop jednu te istu cicu ( da dodje do masnijeg mlijeka), a nakon toga mijenjam stranu bez obzira da li je u medjuvremenu non-stop bila na cici ili ne. Tako sam s Ivanom cijelo vrijeme dojenja i nikad nisam imala problema sa mastitisom, upalama, zacepljenjima...ma sve
.
.
.
Ma bitno da curke imaju za cugnuti.

I daljeje kao urica-najcesce se budi doslovno u minutu 4 sata nakon zadnjeg podoja. Nekad ostanem 

eli je napisao/la:maslačak, sama znaš da će se ponuda i potražnja kad tad stabilizirati. peršin u hrani ne pomaže, a u grudnjak ga nikako nemoj staviti jer jako kvari okus mlijeku.

Ivy26 je napisao/la:Moj bumbarić će uskoro 4 mj i jede i dalje svakih 2 sata.Prekjučer se budio po noći na svakih 2at i pol.Da li mu možda nije dosta samo cica ili je to njegov ritam???

Kod prve sam dojila 16 mj,a sada kod malog dojimo od početka 6 mj,od rođenja do mj dana stalno izdajanje jer je bio premali i preslab da vuće pa sam mu davala izdojeno na flašu,kada je ojačao cica normalno punom parom

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.