A čekaj, krivo sam shvatila.

Ja sam skužila da dobije 2, nekad tri puta dnevno adaptirano i adaptirano noću.

To bi bilo puno adaptiranog i onda bi mi bilo jasno da neće sisati.
Znači on sisa po danu 2 do 3 puta i jednom noću, a navečer prije spavanja dobije adaptirano? S adaptiranim pokrije recimo 1/3 dnevne potrebe za mlijekom. Vjerujem da u ovim podojima može popiti dovoljno da zadovoljni preostale potrebe. Kako ti sisa po noći u odnosu na dan, jel mirnije, dulje?
Moja vragolanka recimo već jako dugo, sigurno nešto preko pola godine, preko dana jako nemirno siše. Zadnjih tjedana nema vremena sisati, nego mora sve istraživati, gledati, proučavati. Tako da ako hoću da pojede dojim gotovo u mraku i ležečki, tako najviše pojede. Moja doduše sisa dosta i po noći, bar 3 do 4 puta u pravilu, al to budu kreatki podoji, jedan let down u pravilu, rijetko 2. Dojke su mi već dugo "ispuhane" no ako preskoči neki uobičajeni podoj ili nam se poremeti ritam, onda se itekako prepune, tako da i po tome znam da imam mlijeka, iako se možda tako ne čini.
Ako ti ne pije puno vode tijekom dana, popišane pelene i dalje ti daju okvirnu sliku o tome koliko popije. Ne može popiškiti što ne popije, dakle ako i dalje redovito moči pelene (normalno je da to nije više tako često kao prije, ali u pravilu je sad veća količina kad se popiške) vjerujem da popije sasvim dovoljno. Drugi pokazatelj ti je i ponašanje, ako djeluje zadovoljno, veselo, živahan je, aktivan - vjerujem da nije gladan i da mu ne fali.