Diana001 je napisao/la:Išla rodit s +17, nakon prvog mjeseca +7, i sad drugi mjesec jedva 1kg skinula, al najvise me muci trbuh koji je kao da sam u 5.mj trudnoce. Rodila sam na carski, jel to zbog toga ili? Luda sam vise, nista nemogu obuci
je, to ti je radi carskog. tijekom carskog doktori razmiču dosta trbušne mišiće i zato je sad oslabljena trbušna stijenka, nema potpore i sve visi. znam kako ti je jer je i meni tako. imala sam 2 carska

to se može riješit jedino kompletnom promjenom prehrane i sa puno puno krvničkog vježbanja da se aktiviraju i osnaže trbušni mišići.
prerano ti je za vježbanje, naročito trbušnjaka. ne bi bilo loše da odeš i fizijatru da provjeri kolka ti je razmaknutost mišića. jer kod velike razmaknutosti vježbanje može samo dodatno pogoršat stvar.
ako dojiš ne zamaraj se puno sa prehranom, jedi sve šta želiš zbog mlijeka. kile stigneš skinut a bebica prvih 6 mjeseci jako treba tvoje kvalitetno mlijeko. ja od dojenja nisam ništa smršavila, jedem sve živo ali se niti ne debljam. stignemo skinut kile, bebe su sada bitnije.