Sada je: 06 lis 2026, 20:57.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

thinkPINK je napisao/la:Ma nije, limunska kiselina je druga stvar. Nema tu dozvoljenih vrijednosti kao kod glutena.

MjesecevaZraka je napisao/la:čola sara sam proucavala mlijecno.zitno.vocne kupovne kasice... hippove redom "nemaju" aditive, umjetne boje i arome i onda zvjezdicu i opis u skladu sa zakonom... dakle, imaju do dozvoljene kolicine koja se smatra prihvatljivom![]()
odustala od kupovine

Ina66 je napisao/la:a meni je trebalo par minuta da skužim što znači čola sara

frrr je napisao/la:kakav je to jogur ili kravlji sir fruit duet hipp kašici koji ima rok trajanja godinu dana i ne mora bit u fridžu?
mislim, nije da bih joj dala tu kašicu, ima još koječega sumnjivog, ali živo me zanima, ne mrem uopće pojmiti kako je to moguće. konzervansi?

july je napisao/la:kad smo bili mali dobivali smo mljeko i kekse i rano kašice i svi smo zdraviji nego ova nasa danasnja djeca jer vi panicarite nesmiju ovo,onmo
ma daaaaajte
i ja mlada smotana mama kažem ajde da mu dam i to probati kad već svi jedu... da ne duljim povračao je kad nikada prije nije!!! 
july je napisao/la:kad smo bili mali dobivali smo mljeko i kekse i rano kašice i svi smo zdraviji nego ova nasa danasnja djeca
17.01.2009.
july je napisao/la:jaooooo
nemogu vjerovati koliko dramatiziranja oko djecje hrane
sad kao nista nevalja i na sve se treba paziti
pa na cemu ste vi drage moje odrasle
od zraka?????????
kad smo bili mali dobivali smo mljeko i kekse i rano kašice i svi smo zdraviji nego ova nasa danasnja djeca jer vi panicarite nesmiju ovo,onmo
ma daaaaajte

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.