O dojenju, (na)dohrani i prehrani djece.
23 tra 2009, 19:06
ja sam uvijek stavila taj poklopcic, promuckala i zamjenila poklopcic sa dudom. sad cu probat ovo sa poklopcem sto kaze sw. mama.
nema potrebe za tim, najnormalnije stavis unutra vodu i prah, zatvoris normalno s dudom, gore poklopac i promuckas, nista se ne izlijeva jer poklopac od flasice stisne dudu. Na nukovim je ot nemoguce zato oni imaju taj medjupoklopcic (ne znam kako bih ga zvala).
23 tra 2009, 19:09
je imas ti pravo. sad probala i super je. necu ih ni kupovat.
a bas sam se pitala i ranije zasto taj poklopcic stisne dudu.

i da, ovako je puno sterilnije nego s poklopcicem.
23 tra 2009, 21:55

A, eto, pameti nikad dosta, od šume ne vidim stablo. Hvala swenova...
02 svi 2009, 13:51
Da se vratimo na temu: nakon bočica, konačno je počela i On line prodaja ostalih Born free poizvoda u HR na
http://www.newbornfree.com.hr
03 svi 2009, 10:49
ja imam njihove bocice i spasilo me jedino sto ide aventova duda na njih jer mi je koma onaj njihov mehanizam protiv grceva.
29 lip 2009, 13:48
rogue...znaci na born free mogu staviti aventove dude...nama jos trebaju ona njihova jedinica ali je nema posebno za kupiti tu kod nas, znaci li to da mogu kupiti aventove dude i staviti na born free navoj???? a koja mi aventova duda treba ( najmanja????) imamo 1 mjesec i na prehippu smo?????
29 lip 2009, 14:00
da ja ti stavljam aventove dude. on je samo na njih naucen, a imamo i aventove bocice. Lijepo ti sjedne, a jednostavnija mi je od onog njihovog sistema protiv grceva. mislim da ti jedinica skroz odgovara, mi smo je koristili do cca 2 mjeseca.
29 lip 2009, 14:27
thx
29 lip 2009, 14:45
e da, i aventove dude su dosta jeftinije od bornfree duda.
21 kol 2009, 08:40
ima li jos koja stranica di se mogu naruciti ove aventove bocice, naime na ovoj ne primaju Amex, a ja ostale nemam
13 stu 2009, 21:07
samo info, Aventove BPA bočice ima kupiti i kod nas. I to čudo se dogodilo.
Uglavnom ja sam nasla dva komada u ljekarni na Brenimir placu.
14 stu 2009, 09:47
meni je sestra kupila u kiki aventovo bisfenolfree
15 stu 2009, 23:30
Dobra informacija! Njihove su mi najbolje!
Btw, Rogue, ti si dosad koristila one šta smo naručili sa one stranice softlanding?
16 stu 2009, 20:44
MC da. zasto? ti nisi?
jos ih koristim, sad cu uvesti nove. mislim one su jos ok.
16 stu 2009, 21:54
Ja sam za mlijeko uvijek koristila nukove staklene, ove sam aventove koristila za vodu. Ja sam naručila i magične one šarene i onaj njihov trainer kit, koji može biti i bočica i kljunašica. Budući da sam ih dosta uzela, mijenjala sam ih često!!
Jesu li ove šta si kupila u zg iste?
16 stu 2009, 22:51
ma skroz iste. ista je kutija i sve.
bas sam im se razveselila, kao malo djete igracki.
02 vel 2010, 00:42
eto korisnih informacija. Nisam znala da se na Born free može staviti aventova duda.
A jel mi treba i onaj navoj od aventa ili samo dudica?Mene isto živcira onaj filter a kad stavim bez njega naravno curi ko iz kabla.
Zato nekak brijem da mi treba i navoj od Aventa jel?
02 vel 2010, 16:33
ne, aventov navoj ne ide na bornfree, ali aventova duda ide na born free navoj
02 vel 2010, 17:05
u DM-u ima kupiti bisfenolA frei bočice, Babylove. oko 15 kn.