Postao/la natasha32 » 28 ožu 2004, 04:54
da, mene i sestru je mama dojila, jednu tri, drugu nekih sest mjeseci, i nije uopce negativna prema mom dojenju , ali me izmedju Hannine prve i druge godine cesto na telefon pitala izmedju ostalog da li Hanna jos sisa, i kako to da jos imam mlijeka . nakon ovog ljeta je zakljucila da sam premrsava jer jos dojim, a ja imam iste kile zadnjih 20 godina (udebljam se samo u trudnocama), tako da mislim da je njen limit probijen kad sam nastavila tj. Hanna je nastavila i nakon 2. godine. ali meni je i normalno da je njoj to malo cudno (mislim, ni ja nisam planirala ovoliko dojiti, i tek sam s vremenom procitala toliko toga i upoznala slicne "sudbine" , kad sam rodila Hannu cilj mi je prvo bio - uopce dojiti, nakon sto smo "uspjele" nadala sam se da ce sve biti ok i da cemo dojiti 6 mjeseci bez dohrane, nakon toga sam planirala dohranu uz dojenje do godinu dana bar, nakon godinu dana vise nista nisam planirala , ali kad je Hanna imala 2-3 mjeseca na forumu je bio topic o dojenju sa 16 mjeseci (drage "stare" clanice Karmen ) i meni to jeste bilo ok, ali sam dijete od 16 mjeseci dozivljavala puno starijim nego kad je Hanna dojila tog uzrasta , zato mislim da je tesko razumjeti onome tko uopce ne zna nista ili vrlo malo o dojenju (cak i onom do 6 mjeseci, recimo) da je normalno dojiti i nakon godine, i nakon druge... <i></i>