Postao/la podocnjaci forever » 20 kol 2006, 11:19
...uf, a jesi, vjerojatno jesi jedna od takvih sretnica... <
>...a s druge strane, vjerojatno si i jedna od hm, stabilnijih osoba, s uglavnom konstantnom kilažom, bez obzira na porode, pod cim podrazumijevam nekakve oscilacije do 5 kg tamo-vamo, neovisno o okolnostima... <
>...meni je sve super krenulo nakon poroda i tako bilo jedno mjesec dana... ono kad mlijeko krene, ništa pametno nisam molgla jesti, odn. jela taman koliko je potrebno, ali sam zato pila litre jogurta i vode i preznojavala se po cijeli dan... super sam se osjecala, kile se tope, a forma se vraca <
>..onda se uplela jedna otegotna okolnost pod šifrom "dijete place - dakle, debljam se"... i tu je mast otišla u propast (nažalost, ipak samo u poslovici )<
>...preko dana sam sejoš i mogla kontrolirati, to kad nije spavao i kad je plakao, ali nocu - nema šanse... bila sam izbezumljena i u punom smislu rijeci sam nalazila utjehu u hrani... kad je po dva sata bez prestanka nocu histericno plakao, a ja potpuno nemocna ga nosala, samo sam posezala za onim što mi je prvo bilo pri ruci - kruh, banane, slatkiši... jela sam u transu... nakon godinu i po dana situacija je bila posve poražavajuca,imala sam kila kao kad sam išla roditi ... tek unazad mjesec dana pocinje se kotac vracati unazad... <
>...uh, za
azdih u durgu temu... hocu reci, vjerujem da se nakon poroda stvarno može mršaviti, da to nije nikakav bauk mada se natuce možda i po 25 kg... a to ne mora ni biti iskljucivo vezano uz dojenje, nego uz promjenu životnog ritma,
igu o djetetu/djeci i sl. <i></i>