trebam vaš savjet i mišljenje.
dojim svog bonga od prvog dana i sad sa 6 mj. smo krenuli s dohranom koju je odlično prihvatio. naš problem ako to mogu tako nazvati, je što je on sa 1,5 mj do prije nekih dva mjesec spavao cijelu noć (od 19,30 - 07,30) s jednim buđenjem oko 04,00 za cicu. prije dva mjeseca se broj noćnih podoja povećao na dva do tri (što je po meni logično; veća beba, treba mu više hrane). međutim u petak smo bili na kontroli kod pedice koja kaže da bi on sad već trebao izbaciti noćni obrok u cijelosti i da mu dam navečer prije spavanja cicu + adaptirano kako bi ga bolje zasitilo i kako bi spavao cijelu noć. ja poslušala i za probu kupila aptamil. cicu dala u 19,30 prije spavanja, i oko 23,00 dala 180 ml aptamila koje je on srknuo bez po frke. mislila sam kako smo sad mirni do jutra, ali to je bila zabluda. eto njega budnog oko 03,00 traži cicu i smaže obje cice. i u 07,00 ujutro ponovno cica. e sad, očito je da taj aptamil nije napravio svoju zadaću koju je trebao, pa ja sad ne vidim ima li smisla dalje ga davati, iako moram priznati da bi rado odspavala cijelu noć u komadu.što vi mislite o svemu tome? inače bongo odlično napreduje ima 9100 gr i 69 cm