Drage mame,
Samo kratko da imate osjecaj gdje sam: Luka ima 3 mjeseca. Rođen s 33 tjedna. Nakon mjesec dana u bolnici i dva mjeseca doma - upjeli smo uspostaviti dojenje, gruda se zacijelila od ragade... i počinje se nazirati nekakav ritam (vise budnosti bez sisnja po danu i vise spavanja po noci umjesto dosadasnjeg 24-satnog dojenja i non stopsisanje po danu...: ).
Moje pitanje je što jos radite kad dojite i radite li išta? Zvuci kao taboo (od nekog ideala potpune prisutnosti za bebu) no ja sam dosad dojila prakticno non sop i u pauzama obavljala apsolutne minimume za svoju njegu i higijenu (pa, pi, ka, tus, rijetko kupanje). Sad postajem gladna vanjskog svijeta. Najvise mi fali citanje - posebno sad kad ima toliko toga sto zelim nauciti... TV inace imam osjecaj da me zagadjuje, ali jako volim humoristicke serije - 70-te, treci kamencic od Sunca... Imam snimke bez reklama : ) pa bih za vrijeme dugih dojenja nesto pogledala... Isto tako mi fali surfanje, posebno sad kad sam puna pitanja.
Cini mi se da ako nesto pokusam raditi, Luka postane malo nezadovoljan, kao da govori "Daj mama, halo!"
Pliz, napisite kakva su vasa iskustva?