kao prvo, opusti se, uz tako lijep dojenacki staz mozes mu slobodno uvesti jedan mlijecno-zitni obrok na adaptiranom. pohvalno je sto ne posezes za kravljim, a opet, da mozda jos koji put probas sa izdajanjem? nece pa nece ili se bojis i probati u strahu da neces imati za slijedeci obrok dojenja?
uglavnom, ako zelis uvesti obrok na adaptiranom, a da to nije bocica vec je obrok na zlicu u kombinaciji sa vocem/zitaricama, onda bi mogla pocetno mlijeko. iako, znas i sama da se tvoje mlijeko mijenja kako beba stari, pa tako brojevi adaptiranog pokusavaju drzati korak sa time. ja osobno bih djetetu u toj dobi ponudila br 1, jer mislim da je pre oznaka ipak za dojencad i slaba, dvojka je pak jaca (mi smo jako kasno na nju presli), pa bi odluka pala na br 1.
Koju ces marku izabrati, ovisi o tebi. Milumil je zasitan i za male gladjuse, aptamil je ok, novalac isto, hipp iz austrije ili njemacke...
Mlijecno zitna kombinacija je dusu dala za kombiniranje obroka, od zobenih pahuljica, kukuruzne krupice, 3korna, 7korna, prosa, ma svasta mozes kombinirati. sa 10 mj mozete uvesti jogurt i ako mu se svidi, na konju ste

onda svjezi sir, mmmmm, kombinacije su zbilja raznolike.
Odi kupi jedno mlijeko, pomjesaj za zitaricama i/ili vocem koje je probao i to ce biti super

a mozda ti samo sve ispljune i djaba ti bile tvoje dileme

Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.